Šta je novo?

Problem sa Catalitstima 5.1

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Naime sve dok nisam instalirao ovaj Ati Control Centar nisam omao ovakvih problema. Problem je u tome što mi on ne dozvoljava upotrebu refresh rate-a većeg od 60Hz. Ako stavim tamo u Monitor Properties Max Refresh Rate 100Hz ili više (tačnije više od 60Hz) i kliknem na Apply, on automatski vrati na 60Hz. Mogu vam reći da me od ovih 60Hz boli glava. Aj pomagajte. U pitanju je monitor iz potpisa koji u rezoluciji 1280x1024 podržava 100Hz ali ja nikako nemogu da ih podesim. Ah ubi me glava.

Obrati paznju na attach

Prilozi

• Clip.gif
    Clip.gif
    99 KB · Pregleda: 88
I šta si ti sad hteo da kažeš sa ovim postom. Naime taj Atijev control centar ja nemam, imam samo Catalis Control Centar (onaj našminkani). Za to što si ti okačio znam, i preko toga sam i nameštao, ali toga ovde nema.
Obrati pažnju na attach.

Prilozi

• cat.webp
    cat.webp
    85.5 KB · Pregleda: 52
Nemam ni ja CCC, ali potraži "Refresh Rate Override", verovatno je tu negde.
Ili probaj da instaliraš Catalyste bez CCC-a (tokom instalacije izabereš Custom, pa deštikliraš), pa onda namesti kako je Filo pokazao (ali kod "Refresh Rate Override" treba da stoji "Same as desktop").

Imam ja programce (ATI Refresh FIX), oko 300kb ima koji ce ti pomoci oko rezolucije. Ako hoces mogu ti poslati na mail.

to je druga prica
i ja sam instalirao ccc pa odma deinstalirao 😉

slobodno posalji
[email protected]

I ja sam deinstalirao CCC ali tek sam onda uradio posao. Tad nisam imao nsitau advanced od atijevog software-a.

Poslednja izmena:
Hvala na programu sad ću da vidim da li radi kako treba

Nazad
Vrh Dno