Šta je novo?

Problem sa Call of duty 2

markonirs

Čuven
Učlanjen(a)
01.08.2003
Poena
619
Instalirao sam igricu Call of duty 2 pre par dana, krekovao je i poceo da igram. Nakon zavrsenog prvog nivoa dobio sam sledecu poruku:

CMod_LoadNodes: children execeeded

Pokusao sam ponovo instalaciju ali prica se ponavljala. Probao sam instalaciju i kod drugara ali se desilo isto. Dali je u pitanju neispravna instalacija ili ima neka kvaka u svemu ovome. Napominjem da je kod mene kartica ATI 9600 PRO , a kod drugara GF4....

Mozda zato sto je ta igra najavljena tek za drugi ili treci kvartal sledece godine (u najboljem slucaju)?

Ocigledno imate neku osiromasenu PRC verziju, zali se tamo gde si je kupio.

Na zalost problem je ipak druge prirode. Igricu sam presnimio kao IMAGE od drugara kod koga sve to radi kako treba, tj. igrica je ispravna. Znaci nesto drugo je u pitanju.....

i ja sam je dobio na image-u i radi bez ikakvih problema na ATI Radeon 9600Pro kartici, mozda te drajveri zezaju....

Jeste li instalirali i dx 9.0c sa istog diska? Sada sam se setio da je na jednoj od verzijia koje su kruzile komsilukom bila neispravna instalacija istog, ali kod tih ljudi nije uopste htela da se pokrene. Imas li najnovije drajvere za tog ATIja? Ako nemas probaj sa njima.

BTW: Igrate expansion pack - United Offensive - dvojku mozda pred kraj sledece godine ;)

DX9c mi je dosao u kompletu sa SP2 znaci to je u redu. Imam cat. 4.9 a pre toga sam probao i 4.8. Ista stvar. Ma nacicemo vec neko resenje...

Pozdrav
Problem sa instalacijom!! Instaliran CoD ( prvi deo ) a set up '' united offensive'' mi prijavljuje da ga nema na hd-u

sloba22 je napisao(la):
Pozdrav
Problem sa instalacijom!! Instaliran CoD ( prvi deo ) a set up '' united offensive'' mi prijavljuje da ga nema na hd-u

Jesi li siguran da je pravilno instaliran prvi deo? Da nisi slucajno odnekud kopirao ceo DIR?

Uglavnom, da bi mogao da instaliras United offensive, neophodno je da u registry-u imas sledece...

RegDB Key: Software\Activision\Call of Duty
RegDB Val: D:\IGRE\CALLOF~1 (kod mene je ovako, ti napisi gde je tebi
instalirano)
RegDB Name: InstallPath

100% je do lose narezanog cd-a!
Imao sam isti problem sa prvim delom sve dok nisam probao da instaliram sa ortakovog diska.

Hvala na savetu.Nisam stigao ranije,ovog momenta idem da rešavam ''situaciju''
P.s.Prvi deo sam instalirao bez promena po vizardu

Ništa nisam uradio.Sutra idem kod ortaka sa sva 4 diska da vidim kako će kod njega da funkcioniše.U registriju nema onog što napisa Agilni ali igra ide ko' metak bez problema.barem ovaj prvi deo

Pa, dodaj u registry to sto ti je covek napisao pre nego sto bilo sta drugo radis!
U cemu je problem?

Pa prvi deo ce da radi bez toga u registry-u, ali sam objasnio sta je neophodno da bi se instalirao expansion...
Sa tim key-ovima ce se instalirati cak i da nemas osnovnu verziju (samo sto onda neces moci da igras :) ).

Kontam ja to, ali covek je konstatovao da nema toga u registry-ju i nije mu uopste palo na pamet da bi mogao "rucno" da doda! :d

Ma provalio sam, zapravo, nije to tebi ni bilo upuceno. Vidim ja da bi se ti snasao o'ma.
ZIVELI i srecno na derbiju sutra, tj.nadam se da vas necemo mnogo ubiti :D

Problem rešen!
Hvala na pomoći.Problem se pojavio još kod instaliranja prva dva diska.Prekini instalaciju pa usnimi ručno bak fajlove, pa se vrati na prvi disk itd,itd.

Nazad
Vrh Dno