Šta je novo?

Problem sa Bluesound streamer-om i Deezer nalogom

tozovac

- P. Živković -
Učlanjen(a)
07.03.2003
Poena
755
Od pre neki dan sam primetio da mi na pomenutom streameru playlista iz Deezera pusta samo dve pesme i onda prijavi "error: upgrade required, Deezer: 140444357".

Guglao sam o tome sinoc i nema nista. Jel ima jos neko slican problem?

Poslao sam upit tehnickoj podrsci Bluesound-a, rekose da su reprodukovali kvar i da je izgleda problem u tome sto je Deezer promenio neke parametre za Premium korisnike, pa da treba da cekam novi firmware. A to moze da potraje koji mesec. Prakticno mi je streamer neupotrebljiv, a slusam ga svakodnevno.

Jel ima neko Wiim streamer (ili neki treci) i Deezer, pa da mi potvrdi da li se i u toj kombinaciji desava isto?

@tozovac

svira ti dve pesme pa stane kad pustiš bilo šta, ili samo kad pustiš neku playlistu?

kod mene na wiim sve radi normalno, knock knock....

@tozovac

svira ti dve pesme pa stane kad pustiš bilo šta, ili samo kad pustiš neku playlistu?

kod mene na wiim sve radi normalno, knock knock....
Свира две песме и стане, било шта да пустим са Дизера. Другу стриминг платформу немам осим Дизера.
Значи на Wiim ради, онда је до Bluesound-a. У последње време нешто лоше ради, имали су скоро још један пропуст, не овако велики, али опет. Писао сам им, и требало им је једно месец, два да кроз нови фирмвер реше проблем.

Свира две песме и стане, било шта да пустим са Дизера. Другу стриминг платформу немам осим Дизера.
Значи на Wiim ради, онда је до Bluesound-a. У последње време нешто лоше ради, имали су скоро још један пропуст, не овако велики, али опет. Писао сам им, и требало им је једно месец, два да кроз нови фирмвер реше проблем.
zato wiim cepa apdejte na par nedelja...

Pozajmio sam od sestre Wiim i sve mi radi odlicno. Prilicno mi se svidja interfejs (aplikacija), nekako je intuitivan. A ne kao kod Bluesound-a, pola sata trazim kako da se izlogujem iz Dizera.
Razmisljam da prodam Bluesound i kupim Wiim.
Hvala ti @Altru jos jednom na korisnim informacijama!

neko vreme sam gledao i ja da uzmem bluesound node, i baš tada se pojavio wiim pro pa sam uzeo njega još u prvom talasu...nemam primedbi za sada...

Vrh Dno