Šta je novo?

Problem sa ATI-jevom AIW 9000 Pro i njegovim MMC-om

Bata

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
620
Skoro sam nabavio DVD uredjaj i pokushao da doinstaliram u ATI-jevom Multi-Medijalnom-Centru taj uredjaj.
Naravno da nije uspelo.Prijavljuju da "DVD-a nema u sistemu". Posle par sati muchenja i reinstaliranja, sve je ostalo po starom - ne vidi DVD uredjaj !?Ima li neko ideju shta da radim?

Pazi ovde :eyebrows:

I odranije imam problem sa ATI-jevom AllInWonder 9000 Pro karticom:
Na par nedelja mi se deshava da MMC odbija da radi (kada pokrechem TV tjuner) - ili se zaglavi prilikom pokretanja ili se nista ne desi kad ga pokrenem.
Onda radim sve sto znam i umem i shto mi padne na pamet. Reinstaliram, brishem i instaliram i tako do besvesti. Koristio sam i programe, namenski pravljene za ATI-jeve uredjaje, koji kao ochiste sve shto ostane u registryju posle reinstaliranja, ali i kada uspem da instaliram sve (sem DVD-a), nemam pojma kako je to proslo. Od pre nekog vremena mi prilikom instaliranja MMC-a (prvo instaliram VDM drjvere, pa Drajvere za karticu, pa Control panel, pa MMC ) prijavljuje gresku "Ne moze da cita REG fajl" !?

E, vishe mi je muka od ovoga :D :d :D Biche na kraju :crash:

Poslednja izmena:
Moderatori, molim da ovaj post prebacite u sobu "Aplikativni softver"

Što se tiče MMC - takva je stvar kakva je. Ja sam pokušao sa nekim alternativama, ali što se mene tiče ove poslednje verzije su već sasvim pristojne.

Što se tiče DVD moraš da skineš DVD Decoder sa Atijevog sajta (mislim da je oko 2 Mb-proverio sam, narastao je na 5,63 Mb). Kada pokreneš aplikaciju, tražiće ti da verifikuje originalni CD sa drajverima, pa to treba i učiniti. :D

Pozdrav

Vrh Dno