Šta je novo?

Problem sa Asus vw192s..

djole_za

Slavan
Učlanjen(a)
06.11.2007
Poena
301
Naime problem je u tome shto mi se po ekranu javlja "sneg" koji se u igricama i na svetloj podlozi ne vidi,ali poshto mi je wallpaper crn,onda bash dolazi do izrazhaja..

jel je imao neko ovakav problem,jel imate neki savet?

Joj, ja sam se sad predhodnih par dana zezao sa bratovim Asusom, novi monitor isti simptomi, zamenimo ga za drugi Asus - isto. Na kraju sam zamenio za Samsunga. Ne pitajte kako sam prodavače uspeo ubediti da tu postoji problem pošto je 'greška' vrlo specifična, tj. ne vidi se na prvi pogled ali u radu vrlo iritira. Sad pošto vidim da ti isto imaš isti problem sa istim modelom rekao bi da je Asus nešto zeznuo sa tom serijom.

Ako neko još ima takav problem neka se javi.

A tebi savet da ga zameniš ako možeš. (ili da po savetu jednog od 'trgovaca' da spustiš rezoluciju na 1024x768 i digneš ga na 100Hz pošto je to ustvari najbolje za te monitore :d )

Imam ovaj monitor pola godine i nemam nikakvih problema sa "snegom."

ne znam,videcu shta cu sa njim..

hvala na odgovorima..

Meni treba pomoc oko ovog monitora :) Da li neko, ko ima ovaj monitor moze da mi kaze koja su podesavanja za njega, mislim koji procenti i koliko treba da budu podeseni? (Mislim na ove opcije sto su na ekranu) Uh, mozda sam malo zakompikovala, ali ja nemam instalacioni disk za njega, a neki 'uceni' ljudi su mi podesavali rezoluciju i ostalo, pa tek sad nista ne vidim, sve mi je mutno a kad namestim na 1440x900 slika mi je pomerena u desno ( ne moze da se vrati nikako, sve sam probala ) i imam desni deo ekrana crn na nekoh 5-5 cm ??? :( Bila bih zahvalana kad bi neko mogao da mi napise paramatre, sta i kako treba da bude podeseno, jer ovako ne mogu da ga koristim. :D

Nazad
Vrh Dno