Šta je novo?

Problem sa asus 3850 256MB i igranjem MOHAA-e

dragancce

Čuven
Učlanjen(a)
03.05.2005
Poena
630
Drugari,
startujem MOHAA-u igram se recimo pola sata nekad sat nekad 15 minuta i samo zaledi i ctrl+alt+del resava da se ne restartuje dole desno kod sata se pojavi neka informacija problem nesto sa grafikom ali brzo nestane ne stignem da procitam. Windows 7 imam i ostale igre rade ok, isprobavao sam vise verzija drajvera i starije i novije, isto je, to mi se nije desavalo dok sam imao xp, da li imate ideju sta bi moglo da bude?
Unapred zahvalan

Drugari,
startujem MOHAA-u igram se recimo pola sata nekad sat nekad 15 minuta i samo zaledi i ctrl+alt+del resava da se ne restartuje dole desno kod sata se pojavi neka informacija problem nesto sa grafikom ali brzo nestane ne stignem da procitam. Windows 7 imam i ostale igre rade ok, isprobavao sam vise verzija drajvera i starije i novije, isto je, to mi se nije desavalo dok sam imao xp, da li imate ideju sta bi moglo da bude?
Unapred zahvalan

Da li si probao da updejtujes igru? Ili da primenis neki drugi lekic 🙂

@dragancce
Koliko se secam postoje pecevi za tu igru, obavezno treba ici na poslednju verziju.

Moguce je da igra ima neki problem sa drajverima. Definitivno patch, najnoviji naravno. Ako to ne pomogne, reinstall igre bi trebao da resi problem.

medal of honor allied assault patch nalazio sam ali su vecina iz 2004. i ne resavaju mi problem, sunce li mu zarko

Igra je stara 9 godina a Windows 7 ni 2 godine, ne podnose se bas najbolje. Probao si u kompatibilnom modu za xp da pokrenes?

Reinstall igre? Najjednostavnije resenje u ovom trenutku, ako ne radi compatibility mode.

Probah i reinstal vise puta a i compatibility mode vise puta i isto

Onda ne vredi. Verovatno se Windows 7 buni kad radi ta igra, cim ti je na XP sve radilo normalno.

Nazad
Vrh Dno