Šta je novo?

problem sa android market downloadom

derg38

Cenjen
Učlanjen(a)
03.11.2010
Poena
154
Uzeo sam u vipu,samsung i5500
danas pokusao da odem na market i skinem neke aplikacije,dozvolim pozadinsku vezu koju trazi ulogujem se na g mail,odem na market,krenem da skidam neku aplikaciju - nece .Povezano je preko Edga,vidim E gore na ekranu.

Izbaci "proces android.process media se iznenada iskljucio,pokusaj ponovo" i uvek isto.

jel zna neko sta je problem?

Imam gmail,gore sam i napisao da se ulogujem u gmail.

Isao sam na market help stranu i nakon citanja nadjem u telefonu neku g talk aplikaciju,probam uci u nju,nece ,zabagovala,
ugasim tel,2 puta pa upalim i uspem uci u taj gtalk,nakon toga je skidalo sa marketa.uz gmail nalog znaci mora se prijaviti i na taj gtalk,shitina najgora.

Ako se skida vise od 2 aplikacije istovremeno sa marketa,jednako prsne,al moze ponovo da se pokrene bez restarta telefona.

Nikad chuo za tako nesto o_O
Sasvim je moguce da je to do ROM-a koji imas u tel...oce nekad Rom da zeza sve zivo moguce >_>
Jesi ga root-ovao ili je jos uvek fabricki android,i koja je verzija?

E da i da li si ukljucio "unknown sources" aplikacije?
Settings > applications > (ukljuci) unknown sources
(npr,ja nisam mogao da skidam sa marketa zbog toga)

Ukljucne unknown sources ,2.1 android je.

sad radi,al gledam da ne opteretim previse.

prvo se mora sign in u tom g talk(neko ****** za chat neki) pa onda ostalo,ako se pokusa sa marketa prvo,prsne i ne moze se uci u taj g talk dok se ne ugasi tel ,upali ,mislim da se mora i ubiti proces.

skinuo sam i netcounter,nesto malo je izmerio wi fi kojeg nemam u kuci a nema ni spoljasnji na koji se moze,a nista drugo mi nije izmerio protok,a isao sam na net preko vipa,na market...cudno...

Po tome mi sve zvuci da ti je ROM nestabilan.Ako mozes izvrsi update na 2.2 (ako ne,ja bih ga root-ovao...i stavio neki drugi custom rom 2.2 naravno)....

Ma ovo mi prvi android,ne bih da s****m nesto sacekacu tu zvanicnu verziju 2.2,mesto ove americke sto spominju ljudi.

cudno mi je i onaj handcent za poruke nije mi nesto,bezveze ko i fabricki.vise bi voleo da su mi poruke ko na obicnom telefonu.

Ovde ni u handcentu ni u fabrickoj aplikaciji za sms nemam recimo resend vec poslatu poruku.ili je negde zavuceno.

ako Bog da nabavicu x10 mini pro i vidjeh na tube-u da je neko stavio adw launcher i da je napravio da je ko htc neki i super izgleda a ovaj cu onda ostaviti sa strane fon.

a videcu kad izadje ta 2.2 verzija da stavim mada vidim da kazu ljudi da jede bateriju?

Neki kazu da jede bateriju a drugi kazu da im baterija traje duze za 30-40%. Kome vjerovati :D
Mada citao sam da se mora uraditi reset telefona nakon sto se ubaci 2.2 jer u protivnom nastupaju problemi. Vjerovatno zato nekima jede bateriju.

Vrh Dno