Šta je novo?

Problem sa aktivacijom kartice

I_L_I_J_A

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
660
Odem 1. aprila u Vip (Delta City) po postpaid Internet - Neogranicen5
Dobijem karticu, modem sve sto treba, potpisem ugovor
dodjem kuci naravno kartica jos neaktivna

sutra opet neaktivna

pozovem korisnicki servis - ispade u ugovoru su napisali jedan serijski broj kartice a karticu koju su mi sami cusnuli u modem ima drugi serijski broj

odem do prodajnog mesta jer su nesposobni preko telefona da isprave problem

tamo (Delta City) nema kartice sa serijskim brojem koji pise u ugovoru, ispade dali su mi jednu sim karticu ali nisu lepo u ugovoru ukucali serijski broj sim kartice! :zgran: Ne mozes da raskines ugovor! Ne mogu potpuno novu karticu da ti daju - i na kraju naprave aneks ugovora o zamenskoj kartici (koja mi je zapravo data)

Zamenska kartica radi ravno 3 dana (od 2. do 5. oprila) i vec 7 dana ne radi. Zovem juce korisnicki servis - neko je deaktivirao bez razloga 5. aprila bez da me kontaktiraju :mad: (iako su trazili kontakt telefon) Zovem danas i dalje ne radi, vide da su napravili sr**e (i u call centru lepo vide da pise da mi je data pogresna sim kartica njihovom greskom) ali nesposobni su da rese :mad:

Poslednja izmena:
Nemam losa iskustva sa njima sve pozitivno sto se tice interneta...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Da svako pocne da iznosi svoje najvece probleme sa operaterima, Ilija ce morati da stane u pogolem red... a ovaj forum nema resursa da izdrzi taj thread :D

Ne znam cemu ovaj post, jedan od milion problema sa raznoraznim operaterima i ljudima koji grese...

Apsolutno niko te ne tera da procitas ovaj post, ja sam preneo svoja iskustva sa problemom koji vec 7 dana ne moze da se resi (i ugovor ne moze da se raskine) a Internet mi je potreban
Gluposti tipa upalio sam telefon i vec 30sekundi nemam mrezu naravno ne prenosim :wave:

Poslednja izmena:
Dobro je sto je izneo ovaj problem jer bi mogao da bude heads up za nekog ko se bude odlucio za njih u buducnosti.

Covek je lepo ustanovio gresku a njih iz VIP-a bas zabole da ga rese. Ako nista drugo, onda ce im se bahatost obiti o glavu, u vidu odabiranja drugog providera :p

UPDATE: malopre su me zvali iz VIPa, problem je razresen

Zasto sam se 'budio': ako zelis da raskines ugovor (cak i istog dana) placas naredna 3 meseca bez obzira sto tada neces koristiti njihov Internet i/ili nikada nije ni radio

Poslednja izmena:
Ma sama poenta je da sam apsolutno o svakom provajderu cuo ovakve, a bogami i gore stvari. Pa pobogu meni MTS hoce nesto da pleni po kuci za broj koji nikada nisam imao niti potpisao ikakav ugovor (ne pitajte). Ilija drago mi je da je problem resen.

Lepo je sto si rekao, ali mislim da nema potrebe za posebnom temom :(
Treba napraviti neki Sticky ili u sekciji za moblinu ili u podsekciji za svakog operatera gde se gomilaju ovakvi postovi.

Na VIPu sam od pochetka (a bio godinama na Telenoru i MTSu) i ova pricha na ostale lichi, a najmanje na VIP. Ako bi tako zbog jednog primera iznosili zakljuchke kao u naslovu threada, pa niko na ovom svetu ne bi bio sposoban...

Podrzavam Iliju i zaista mi je pun ...... nesposobnosti raznoraznih operatera.
Ilija ako ti treba neko da potpise peticiju il da bushimo gume slobodno me kontaktiraj.
Verujem da je svako od nas imao problema sa nekim operaterom.
Mene je Telekom potkradao, preko nekog 77xx il slichnog broja, da skratim pricu. 3x sam isao u glavnu centralu tehnichke podrske - Zgradu Lolu na bulevaru da se odjavim od famoznog servisa na koji se nisam prijavio i koji i sam potvrdi da se nisam prijavio kad pokusham da se odjavim po principu posaljes poruku i odjavi te. Da bi mi na kraju telekom zvanicno servisao prichu kako sa tog servisa ne moze da se odjavi i da dokle got imam karticu i Ugovor da moram da placam dodatnih 2000 dinara za nishta. na kraju balade sam ugasio karticu i pokupio se i otishao u VIP. 15 dana kasnije me zovu iz telekoma da mi vrate 10.000,oo dinara shto su mi "greshkom" naplatili. Do danashnjeg dana ( posle 1,5 godina ) nisam video kintu od tog novca.
Slepci.
Sad se drndam sa SBB-om.
Svake godine mi drpe 2 mesecne pretplate za internet. Kad idem tamo uvek je red sat-dva. Zatim ili je pao sistem za Reklamacije ili kolega nije tu. U svakom sluchaju danas idem treci put tamo sa svim racunima da vidim gde je lova nestala. Dosadilo mi je da mi naplacuju 3000 dinara preko svake godine.
Tako da Ilija ako treba i NA KALEMEGDAN! i to cemo da uradimo.
lopine i jazavci!!
Toliko od mene

Nazad
Vrh Dno