- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 660
Odem 1. aprila u Vip (Delta City) po postpaid Internet - Neogranicen5
Dobijem karticu, modem sve sto treba, potpisem ugovor
dodjem kuci naravno kartica jos neaktivna
sutra opet neaktivna
pozovem korisnicki servis - ispade u ugovoru su napisali jedan serijski broj kartice a karticu koju su mi sami cusnuli u modem ima drugi serijski broj
odem do prodajnog mesta jer su nesposobni preko telefona da isprave problem
tamo (Delta City) nema kartice sa serijskim brojem koji pise u ugovoru, ispade dali su mi jednu sim karticu ali nisu lepo u ugovoru ukucali serijski broj sim kartice! :zgran: Ne mozes da raskines ugovor! Ne mogu potpuno novu karticu da ti daju - i na kraju naprave aneks ugovora o zamenskoj kartici (koja mi je zapravo data)
Zamenska kartica radi ravno 3 dana (od 2. do 5. oprila) i vec 7 dana ne radi. Zovem juce korisnicki servis - neko je deaktivirao bez razloga 5. aprila bez da me kontaktiraju
(iako su trazili kontakt telefon) Zovem danas i dalje ne radi, vide da su napravili sr**e (i u call centru lepo vide da pise da mi je data pogresna sim kartica njihovom greskom) ali nesposobni su da rese 
Dobijem karticu, modem sve sto treba, potpisem ugovor
dodjem kuci naravno kartica jos neaktivna
sutra opet neaktivna
pozovem korisnicki servis - ispade u ugovoru su napisali jedan serijski broj kartice a karticu koju su mi sami cusnuli u modem ima drugi serijski broj
odem do prodajnog mesta jer su nesposobni preko telefona da isprave problem
tamo (Delta City) nema kartice sa serijskim brojem koji pise u ugovoru, ispade dali su mi jednu sim karticu ali nisu lepo u ugovoru ukucali serijski broj sim kartice! :zgran: Ne mozes da raskines ugovor! Ne mogu potpuno novu karticu da ti daju - i na kraju naprave aneks ugovora o zamenskoj kartici (koja mi je zapravo data)
Zamenska kartica radi ravno 3 dana (od 2. do 5. oprila) i vec 7 dana ne radi. Zovem juce korisnicki servis - neko je deaktivirao bez razloga 5. aprila bez da me kontaktiraju
Poslednja izmena: