Šta je novo?

Problem sa adsl

krcko78

Slavan
Učlanjen(a)
27.12.2008
Poena
304
MOLIM VAS DA MI POMOGNETE DA RESIM PROBLEM! OD PRE DVA DANA NE MOGU DA SE KONEKTUJEM NA INTERNET. IMAM ADSL POVEZAN SA MREZNOM KATICOM ILI CIM VEC!! UGLAVNOM NAKON STO SPOJIM MODEM SA RACUNAROM POJAVI MI SE DOLE NA TASKBARU PORED SATA LIMITED IR NO CONECTIVITY. KAD SAM ISAO U DEVICE MANAGER KAZE TAMO DA NEDOSTAJE DRIVER ZA MODEM, KOJI SAM POKUSAO INSTALIRATI SA CD PROCES INSTALACIJE SE ZAUSTAVI I KAZE SLEDECE the file mdmxsdk.sys on windows driver cabinet is needed type the path where the file is located an then click ok.

GDE DA NADJEM OVAJ FAJL! POLUDECU VISE SA OVIM KOMPOM. KAZE MI DALJE DA NE POSTOJI U FOLDERU WINDOWS

Cemu sve velikim slovima zasto vices kad nema potrebe

Ako si preko LAN-a onda, kao sto je Shadow rekao, ne moras da instaliras drajvere. Onda pogledaj da li ti je na toj konekciji postavljena neka odredjena ip adresa. Ako jeste, onda stavi da ti on automatski odabere ip adresu, potvrdi sta ima da se potvrdi i zatvori te prozore vezane za kkonekciju. Tada bi on trebalo ponovo da pokusa da se konektuje automatski. Ako to ne uspe, onda stvarno ne znam (reinstaliraj sistem 🙂

Nazad
Vrh Dno