Šta je novo?

Problem sa ADSL-om i Win7 64bit

Zli bokser

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2005
Poena
350
Imam problem sa ADSL konekcijom za internet. Imam tp link 8810 modem podesen u ruter modu i desava se da kad podignem sistem, windows prijavljuje da je konekcija prekinuta i nemam izlaz na net.
Ali sve ostalo normalno prijavljuje da je konekcija u toku. Na local area conection prijavljuje protok, piče bajti. Takodje, kad pingujem svoju adresu na /cmd isto kaze da je sve u redu.

Znaci samo mi stoji zuti upitnik na ikonici za internet u tulbaru i nemam izlaz na net, sve ostalo prijavljuje da imam. Nekoliko puta sam uspeo da pokrenem konekciju (samo sam uradio disable/enable local area conection), ali vise ne radi ni tako.

Ne znam gde bi mogao biti problem? Da li je to to modema i mozda nekih drivera za windows, jer ne znam gde bi mogao drugo da bude problem?

Los kabl, mozda?

Pa moguce, provericu. Mada mi je samo cudno sto je pocelo da se desava to otkad sam instalirao win7.

Za pocetak pozovi svog provajdera pa neka oni prijave smetnje Telekomu. Tako je i meni bilo kada sam se prebacio sa Beotela na Verat, nemam izlaz na net iako u podesavanjima za ruter vidim da uredno prepoznaje vezu itd.

p.s. zar nije uzvicnik 😛

da nisi instalirao photoshop CS3 ili bilo šta od CS3??? ako jesi vidi ovo

Nazad
Vrh Dno