Šta je novo?

Problem sa adsl-om i modemom?

predoje

Slavan
Učlanjen(a)
03.09.2007
Poena
319
Imam verat net. Na sajtu pise neograniceni p2p pored a meni ne radi p2p.
Zvao sam korisnicki servis i ne zele da izadju u susret tako da ako niko ne pomogne ovde od sledeceg meseca sam korisnik nekog drugog provajdera. A vidim da je moderator neki sa verat neta...

Znaci kada pustim da skidam legalan sadrzaj preko uTorrenta krene brzina oko 40kb/s jedva i onda varira konstantno od 40-0kb/s samo sto se kod 0 zadrzi jedno pola sata. Za to vreme dok je ukljucen uTorrent ni na jedan sajt ne moze da se ukljuci.

Modem je tp-link td 8811.

Inace, danas sam zvao veratnet servis i devojka koja je radila nije znala da im na sajtu pored cene pise neogranicen p2p i odmah je pomenula da cu ja skidati nelegalan sadrzaj i UVREDILA ME. Nije znala nikakvo resenje da ponudi. Gospodjica je neprofesionalna i nestrucna.

Savetujem celoj kompaniji da zaposljava edukovane, obrazovne, kulturne i ljude sa boljim komunikativnim vestinama ako zele da imaju korisnike. A ne da zposljavaju mlade nestrucne devojke preko kreveta.

Znaci na sajtu pise da podrzavaju neogranicen p2p, zvao sam da kazem da mi ne radi p2p, oni ne znaju resenje ili ne zele da pomognu.

Kao sto sam rekao, ako niko ne pomogne ili se tema prebaci, obise itd... od pocetka maja zbogom veratnet i dobar dan novom provajderu, hvala Bogu nije jedini, a takav prostakluk i neprofesionalizam preko telefona i u buducnosti ako iskrene neki problem mi ne treba. Da dozivljavam takav prostakluk preko telefona sa kvazi velikim provajderom...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno