Šta je novo?

problem sa a800

Van Gogh

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2002
Poena
619
radi se o tome da kabal od t100 ne radi sa a800.probao sam dva kabla i kad ih stavim telefon pokazuje kao da se puni ali easy link 2 ne vidi telefon mijenjao sam i com 1i2 ali nista.nedje sam procitao da svi kablovi od t100 ne rade sa a800 i da treba da se preprave kako bi radili ali sad to ne mogu da nadjem pa ako neko zna nesto vise o ovome neka napise.znaci treba mi sema kako prepraviti kabal.

Van Gogh je napisao(la):
radi se o tome da kabal od t100 ne radi sa a800.probao sam dva kabla i kad ih stavim telefon pokazuje kao da se puni ali easy link 2 ne vidi telefon mijenjao sam i com 1i2 ali nista.nedje sam procitao da svi kablovi od t100 ne rade sa a800 i da treba da se preprave kako bi radili ali sad to ne mogu da nadjem pa ako neko zna nesto vise o ovome neka napise.znaci treba mi sema kako prepraviti kabal.

evo neke sheme koja se vrtela po stranim forumima, poprilicno je nejasna.
dovoljno je samo zameniti pinove 5 i 4. licno nisam probao.

ps. Javi da li radi

aj javi obavezno...samo sam zbog tog povezivanja kupio taj telefon pre par meseci i bas sam se razocarao kad nisao uspeo da ka povezem sa pc :( ...nabavio sam cak i nekoliko hiljada melodija....menjao kablove,al' nista nije pomoglo :(

5 minuta posla i radi :D a sto je najbitnije kad otvorite kabal sve ce vam biti mnogo jasnije nego kad samo gledate ovu sliku :)

ako imate kakav link sa melodijama i slikama saljite

ne znam dali smem sa spomenem kazu i u search kucaj polyphonic ringtones i sl... :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno