Šta je novo?

problem sa 9500gt..

escobar

Cenjen
Učlanjen(a)
08.05.2011
Poena
151
Pozdrav ljudi!

Imam sledecu konfiguraciju:
Chieftec GPS-400AA-101A - 400W max power
ASUS M4A78LT-M LE
Athlon II x2 250 - 3.0Ghz
3GB DDR3 Transcend
WD Caviar 500GB

Do sada sam koristio integrisanu grafiku koja je sasvim dobro sluzila za hd filmove i manje zahtevne stvari, ali odlucih da se i malkice poigram, pa sam uzeo 9500GT. Tacnije, Gigabyte GV-N95TOC-512H. Ubacim ja nju u slot, kad ono samo crni ekran! Zavrte se kuleri, ali ni da mrdne. Zapravo, cim je kartica prikljucena, ni integrisana grafika ne daje sliku. Prioritet je u BIOS-u namesten na PCI-E, nista nije klokovano, cak sam probao i da iskljucim komponente koje nisu neophodne, ali od boot-a ni b! Kopao sam po netu kao nezdrav, medjutim naisao sam samo na par slicnih problema, ali ne i na resenje. Kako meni deluje, napajanje nije dovoljno jako. Bar po simptomima. E sad, nelogicno mi je da chieftec od 400w ne moze da pogura ovako prosecnu grafiku..:/
Zahvalan sam za svako misljenje i savet.

proveri tu graficku na drugom kompu kod nekog drugara mozda je ona neispravna

Grafička je polovna, ali juče probana kod prijatelja koji ima Nvidia chipset, kinesko napajanje i integrisanu grafiku i šljaka bez problema. Sad treba samo nekome da otmem drugu PCI-E grafiku da probam kod mene, pa ako ne radi znači da je problem u mojoj ploči... Videćemo. Javim šta se dešava. Možda nekome nekad budu od koristi ovi post-ovi...

Nazad
Vrh Dno