Šta je novo?

Problem sa 7100gs

Radmajster

Slavan
Učlanjen(a)
04.04.2009
Poena
304
Po ekranu mi se pojavljuju pravougaonici, koji nestaju kad refresujem desktopi i onda se opet pojavljuju
my.php
[/URL][/IMG]. Molim za pomoc. Da li joj ima spasa ili u staro gvozdje?

najverovatnije memorija crkava...pokusaj da u riva tuneru smanjis brzinu memorije i gpu-a za 10%...meni je to jednom pomoglo i dan danas radi ta grafika

najverovatnije memorija crkava...pokusaj da u riva tuneru smanjis brzinu memorije i gpu-a za 10%...meni je to jednom pomoglo i dan danas radi ta grafika
U pitanju je samo graficka posto sam je probao na vise kompjutera, riva tjuner? ako mozes malo meni laiku da pojasnis, jel to program ili?

da to je program koji koristis za overclock (ubrzavanje memorije i grafickog procesora) graficke kartice...zadnja verzija tog programa je RivaTuner v2.24...ti spusti brzinu memorije za 10-tak % ali da znas da ce biti pravo cudo ako to i kod tebe upali ali eto mozes da pokusas

Po ekranu mi se pojavljuju pravougaonici, koji nestaju kad refresujem desktopi i onda se opet pojavljuju
my.php
[/URL][/IMG]. Molim za pomoc. Da li joj ima spasa ili u staro gvozdje?

prshti joj memara, mislim da joj nema pomoci nazalost.
Mozda da se produva memorija ili da se neispravan
chip odstrani i zameni ali gde ces sa tim da se bakces
pogotovo sto je gr4afa jeftina...
:type:

Mislim da je memorija. Jao sto ljudi imaju problema sa konfama, moja radi vec 3 god bez problema....

Nazad
Vrh Dno