Šta je novo?

problem sa 177.39 driverom...

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
Molio bih ako neko moze da mi pusti link gde mogu da skinem ovaj driver (177.39) jer sam cuo da je ovaj driver za G92 chipove u sta spada i ova moja 8800GTS 512 , medjutim kako je skinem i stavim da se instalira izbacuje mi gresku da ovaj driver ne prepoznaje ovu graficku kartu. Video sam nesto da treba da se skine neki nv_disp.ini file ali gde da nadjem taj file i kako onda, odnosno sta treba da uradim da bi se ovaj driver normalno instalirao i za XP (SP2) i za Vistu.
Hvala unapred !

da, ali taj driver nesto nece da se instalira...jel ima neka fora ???

Mozda svez Windows??? verovatno je neka brlja u istom probaj Driver cleaner.Ja licno nikada se nisam baktao sa tim Forceware drajverima a licno mislim da nikakve dobiti u frejmovima neces dobiti ako ti je to cilj,jedino ako juris lokalni rekord u 3dmarku.

Ked mene su 177.41 od pre 10 dana..Skineš ih sa guru3d.Onda skineš i onaj patch koji omogućava instalaciju i za kartice za koje nisu prvobitno namenjeni.Nađeš ga na forumu(guru3d), malo koristi pretragu ili u download sekciji, ne sećam se više.Onda raspakuješ driver(po defaultu na C🙂.Nakon toga kopiraš patch i zalepiš u taj folder preko originala.Radi ok.Šta dobijaš.Malo bolji 3D Mark(provereno) i bolje teksture(valjda)

Imam ja prepravljen nv_disp.ini file ako se nisi snasao

Poslednja izmena:
preporucujem 177.70 oni mi rade ok na XP-u svi ostali 177.xx su pravili problema...

ta beta sa Djuru3d mi povremeno shamara artifakte i brljavi u vecini novijih igara (Kriza, Paklena Kapija London) na mojo grafy (9600gso), nisam bas odusevljen, stariji drajveri su zasad bolji, cekam punu verziju...

Nazad
Vrh Dno