Šta je novo?

Problem sa 106-S DvD

T|T|A|\|

Čuven
Učlanjen(a)
18.09.2002
Poena
619
Nemogu da gledam fil-Evo vam atachment.jpg
pa pogledajte u cemu je problem!
Imam Pioneer dvd 106-s

Prema ovome sto si poslao, sa zaljenjem te obavestavam da to nema nikakve veze sa DVD uredjajem, vec sa software-om koji koristis za gledanje filmova.

:D

A daj braate...

Presnimio sam neki InterActual Player ali ni uz pomoc njega nece da mi radi film!!!Sad mi pise kao "neki problem,mozda ce se resiti ako spustite rezoluciju ili boje bla bla bla".Ja to uradim,ali naravno,mentol i dalje isto ponavlja!!Da l' nije problem u Procesoru,grafickoj (p2 333 :) i Inteli740,ali zato imam 608 SDram-a :) )Probao sam i divxove i oni mi rade zaista dobro,bez ikakvog kocenja..Nebi trebalo da je problem u ostalim komponentama!
Probao sam i preko MIcro DVD player-a da pustam dvd,ali izgleda da micro nije pravljen za dvd vec za divx :(
Ajde,mi preporucite neki program sa interneta,al' po mogucstvu da nije prevelik :) (2-3 mb)
Hvala:wave;

Uvek je lako ako znamo sta je. Zato ono " sa zaljenjem ", bar bi odmah znao sta je u pitanju. Ovako jedino probaj da nadjes WinDVD, PowerDVD ili neki slican DVD player. Ogromni su, ali jedino sa njima imas sanse. Nijedan DivX player nece "svirati" DVD-ove. Iako za mnoge, njihovi tvorci pisu da hoce ( mozda i hoce, ali uz mnogo maltretiranja, a ja brzo odustanem ). Ja sam u prvo vreme cak koristio Hollywood dekodersku kartu, a onda me posle n+1-e reinstalacije win-a mrzelo da se dalje petljam, pa sam stavio WinDVD i lepo radi.

:D

A koju graficku imas ??? Ne pitam zbog kvaliteta doticne, nego zato sto se medju softverom na CD-u koji ide uz iole bolju graficku obicno uvek nadje i neki DVD player...cisto da ne skidas bez vez sa net-a ako ga vec imas pri ruci (a ni ne znas da ga imas :) )

Dakle kao sto si sad naucio "the hard way" DVD je samo hardverski uredjaj sposoban da cita zapis sa DVD medija, a da bi se to sto on procita interpretiralo treba ti softver. A Divx moze da cita i svaki CD-ROM, opet uz odgovarajuci softver.

I drzi se proverenog softvera, kakav crni InterActual Player ili sta ti je vec ono na screenshot-u, neki PCFriendly, sta ti je to uopste ???

uhhh...

Imam Intel i740 graficku kartu,(vec sam napisao ali nema veze).Kupio sam je pre 4 godine :),kad se jos kod nas DVD nije ni pominjao a kamoli da ga je neko imao :) tako da nema nista o dvd-u! :(
Intel Pentium II 333 Mhz-a
I Samsung SDRAM 133 608 MB
kao sto sam napisao-Divx-ovi mi rade sasvim dobro.
A,inace ono na screenshot-u je PCFriendly.I de mogu da nadjem neki normalan program za dvd?!
Prvo mi je na tom PCFriendly pisalo da nepodrzava moj dvd ili sta vec..
a sad na tom InterActual bla bla bla mi pise ono u vezi rezolucije.Probao sam nesto da cackam,i nasao sam jedan menu u kome pise da nije pronasao DvD Device!Neznam kako da podesim da ga nadje!

I kakva decoderska kartica?!!??neam pojma o cemu pricas :)Sve sto imam je DVD i Extigy sa AC-3 decoderom,ako si na taj decoder mislio...
Ipak hvala na pomoci...

Nazad
Vrh Dno