Šta je novo?

Problem reinstalirati windows ili ima resenje??

STIFLER

Cenjen
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poena
154
E ovako imam windows 7 ultimate i sve je radilo ok!!! Do pre neki dan.. Kad udjem u CS i kad udjem na server on mi odmah ZAKUCA I NE MOGU NISTA DA RADIM NI DA IZADJEM NI NISTA!! i moram preko End taska da ga ugasim a tamo pise da cs RUNNING a ne mogu nista da uradim!! Imam antivirus AVG 2011 i ceo komp sam skenirao nema virusa! Prvo sam mislio da je problem do neta ali nije posto mi na drugom kompu radi CS!! E sad da li ima neko resenje sta da uradim ili moram da reinstaliram windows??? A kad mi se 1 put to desilo izbacio mi je ovo u gornjem desnom uglu Cl_flush entity packet ali to mi je samo 1 put izacilo kasnije samo zakuca !! e jel ima neko resenje za ovo??? :(((( hvl unapred

Jesi li probao sa reinstalom igre?
Da li se to desava samo u CS-u?

Reinstaliro sam i igru i steam ! Posto imam i steam i non steam cs!! i nece o5!! Da samo u CS! skinuo sam par vrsta cs i sam svima ja isto

Jesi li probao sa ciscenjem registry-ja?
Mozes da upotrebis za to ccleaner na primer,ako nisi to odradio.
Jesi li probao CS offline?

Evo sad sam probao offline nece! A sad cu da vidim ovo drugo

Evo ocistio sam sa ccleaner! o5 mi se isto desava! :(

Ako ti nije problem da uradis reinstalaciju OS-a,ne vidim zasto to ne bi odmah uradio.If the problem persists,bice muka.

Reinstall je poslednja opcija.
Kako ti radi CS offline?
Jesi li probao sa drugim drajverima?

NIsam probao! OFFLINE mi ne radi nikako posto ni tad kad kreiram mapu i udjem odma ZAPUCA ISTO KAO I ONLINE

Poslednja izmena:
Probaj sa promenom drajvera(prvo za grafu pa sve ostalo).
Jesi li probao sa razlicitim verzijama patch-a?Moguce je da to pravi problem.

Pa pazi nema veze sa patchom posto je to STEAM i nema patch za to :))) A probacu sa driverima a ako i to ne upali ne znam kako da reinstaliram os onda :(

Ako si pre toga lepo izabrao OS koji koristis i grafiku koju imas,onda je dobro.

OWERKLOKER mnogo ti hvala brate bio je problem do DRIVERA instalirao sam neke druge i sad o5 radi hvala ti puno

E prerano sam se radovao!! Pazi sad mogu da udjem u CS i konektujem se na ser al nastaje isti problem kad menja mapu cim krene da menja o5 mi zakuca! Aaaaaaaaaaaa poludeo sam taman sam mislio da sam sredio kad ono malo sutra! Sta sad da radim mislim sad mogu da udjem igram i kad se menjam mapa zakuca mi i ja kad preko end taska ugasim i o5 udjem odigram 1 mapu i onda o5 moram izlaziti! :(((

Sad sam sebe ubacio u jos veca *****!! NECE DA MI SE IZ SAFE MODA VRATI U NORMALAN MODE!! IDEM f8 drzim i IDEM DA NORMALNO STARTUJE i ono mi bude ko u safe modu sve veliko 20x i bla bal!AAAAAAAAAAAA

Pa to sto ti je sve veliko je zato sto nemas drajver pa je rezolucija niza i samim tim sve krupnije.
Kad restartujes posle safe moda nema potrebe da pritiskas bilo sta jer ce sam da podigne normalno win.Znaci samo instaliraj drugi drajver.
A ako i dalje ne ide onda ti lepo odradi reinstall i problemi reseni.

Instalirao sam nove drivere ali o5 isti problem kad menja mapu zakuca mi !! Moracu da uradim reinstal os

Imaš li ti bilo koji drugi problem sa tim OS osim sa tom igrom CS?

Koliko sam procitao daaavno na netu, ovo...
...je problem gubljenja paketa, odnosno net. Tebi radi net, ali CS je zaglupeo zbog nekih brojki, i to ne kapira...

...probaj da izmenjas cl vrednosti kada pozoves u CS-u konzolu preko tilde...

Koliko sam procitao daaavno na netu, ovo...

...je problem gubljenja paketa, odnosno net. Tebi radi net, ali CS je zaglupeo zbog nekih brojki, i to ne kapira...

...probaj da izmenjas cl vrednosti kada pozoves u CS-u konzolu preko tilde...

Menjao sam,stalno i ja sam procitao da je zbog neta ali ovog puta je nesto do kompa ne znam sta,al reinstal cu win tj moram nema drugo resenje :)

Vrh Dno