Šta je novo?

Problem pri zameni graficke

Dejan990

Slavan
Učlanjen(a)
06.12.2007
Poena
319
u jednom od kompova vec imam duze vreme Nx6200AX i sljaka sve to fino...sinoc sam probao da zamenima da ubacim fx5200 jer to je caletov komp i ne treba mu nista jace, i kada sam zamenio sve lepo prikljucio, ukljucim ga i paff...crn ekran ( kao i da se nije ukljucio ), i cekam 2-3 sekunde i cuje se lagano lagano kuckanje u hard disku i restartuje se 3-4 puta i onda tako stane i nista...vratim grafiku NX6200 i radi sasvim normalno...

A graiku sam probao na ortakovom kompu i pred mojim ocima je radila! jel zna moda neko u cemu je problem...? 🙁

S' obzirom da se uopste ne pali monitor, ne vidim drugi razlog nego da je do fx5200.

Jesi unistalirao stare drivere pre nego shto si izvadio 6200 ??

AGP...kartica je samo preneta iz kompa ukomp...nista ama bas nista pipnuto nije...izgleda da ce kartica u smece... 🙂

Jesi unistalirao stare drivere pre nego shto si izvadio 6200 ??

ja nemam nikakvo upozorenje nista! bas nista...kao da je mrtva...verovatno jeste...

Poslednja izmena:
Pa jesi najpre unistalirao stare drivere ili si samo izvadio 6200 i ubo 5200 ??

Bez obzira na drivere moralo bi neku sliku da uzbaci, verovatno je kartica neispravna.

Pa jesi najpre unistalirao stare drivere ili si samo izvadio 6200 i ubo 5200 ??

covjek uopste nema slike, tako da nije do drajvera...nesto nije u redu sa grafom, isprobaj je jos jednom na nekom drugom kompu...

pa verovatno je kartica oisla...samo meni nije jasno kako...al aj...

Nazad
Vrh Dno