Imam lose snimke u Hardware modu sa Hauppauge Nexus-om, mogao bih to da opisem kao preskoke, kao da je snimak ispusten na par sekudi ili cak duze, u svakom slucaju, neupotrebljiv je. Ne desava se kada snimam u Watchtv pro-u ali mi je on sada neupotrebljiv jer nece da radi sa S2emu plugin-om i najnovijim Yanksee-om. Posto jos nije izasla verzija Altdvb-a koja podrzava snimanje u hardware modu sa Skystar1 kartama, osudjen sam na Progdvb. Dakle, kao sto rekoh, snimanje tv-a u ovom programu radi u Software modu ali u hardware nikako. Bez obzira da li je u pitanju fta ili ppv kanal, da li je u pitanju pva ili mpeg format, uvek isto se desava. Menjao sam operativni sistem (Win2000 u WinXP), isto, bas kao i maticnu plocu (Abit NF7-S u AN7). Karta ne deli interapt ni sa jednim uredjajem. Drajveri su poslednji, (ni sa prethodne dve verzije nije bilo bolje). Na stranim forumima niko nema slican problem, ili ja to barem nisam nasao. Rekoh, ajde da probam ovde, mozda ce neko imati ideju, jer sam vec digao ruke. Ostastak konfiguracije je sledeci: Barton 2600+, Abit AN7, 2x256md Kingston Hyperx pC3000, Samsung 120gb, Radeon 9600pro, Pinnacle studio pctv, Intel ambient 56k modem. Windowsxp SP1, ostalo je valjda nevazno.
Help!
Help!