Šta je novo?

Problem pri paljenju laptopa HP Presario CQ61

dandelion

Cenjen
Učlanjen(a)
02.05.2011
Poena
151
U pitanju je model iz naslova HP Presario CQ61. Problem je sledeci: ne mogu da upalim laptop normalno iz prvog puta, nego tek iz 10-og (otprilike). Laptop se upali, ali monitor i ostalo nista ne reaguje, vec se ponasa kao da je u sleep mode-u, ne mogu ni biosu da pristupim, naravno ni sistem se ne podigne. Tako se ponasa bilo da je prikljucen na punjac ili ne. Lampica za hard bude upaljena, ali ne blinka. Nemam nijedan DVD ili CD u Rom-u, windows 7 je OS.

Star je godinu dana i ovakve "simptome" pokazuje vec par dana. Takodje vas molim da mi kazete koji je najbolji serviser za HP laptopove u Beogradu.

Hvala puno

izvadish bateriju, iskljucish iz struje
njakash power dugme 10tak puta
zadrsih power dugme 30tak sekundi
vrati struju i probaj...

To drukanje sa pražnjenjem elektrolita možda pomogne ali nerešava osnovni problem zašt ose to dešava

Hvala na predlozima, sve je to uradjeno. Upalim ja njega, nakon pola sata truda, ali to nije resenje na duze staze. Iskreno, dokle god mogu odlazem da ga nosim na servis, jer verujem da mi nista specijalno nece uraditi, niti pomoci, a odrali bi me sigurno. Bar da znam zbog cega se to desava. Do pre 3-4 dana radio je savrseno.

BOlje bi bilo da nosiš dok iole funkcioniše. Što se tiče dranja pozoveš ili odneseš izneseš problem i zahtevaš orijentacionu cenu popravke i delova. Ako ti odgovara odgovara ako ne hvala i doviđenja

Meni ovo najvise lici na problem s baterijom na maticnoj ploci.

Nazad
Vrh Dno