Šta je novo?

Problem pri instaliranju Half-Life

SeeBeen

Jež
Učlanjen(a)
10.01.2005
Poena
380
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD ThreadRipper 3960X
Matična ploča
Asus ROG Zenith II Extreme Alpha
RAM
8x8GB Corsair Vengeance RGB Pro @ 3600MHz
GPU
MSI GeForce RTX 3090
Storage
4x Samsung 980 Pro 1TB
Zvuk
Integrale + Logitech Z-5500
PSU
Asus ROG Thor 1200W
Kućište
Lian Li PC-011D XL
Monitor
3x 27"
Miš & tastatura
ZSA Moonlander + Logitech MX Master 3
Laptop
MBP 14 M1
Mobilni telefon
Samsung S22 Ultra
Pametni uređaji
Smartwatch
Steam
coola_m
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam problem sa instalacijom Half-Life-a. Verzija za CS 1.5. Instalacija se pokrene, odredim direktorijum za instalaciju i kada krene kopiranje fajlova izbaci mi ono Send, Don't Send... I kaze da je greska u zdatai5.dll-u. Pretrazio sam net i probao neke stvari, ali resenja za moj problem nema. Ima li neko neku ideju..

Unapred hvala!

Probaj drugu kopiju igre postoji mogucnost da ti se igra ne "voli"sa tvojim Xp-om odnesi kod nekog ortaka koji ima drugi Windows i probaj,predpostavljam da je igra skidana sa net-a?Inače ovo što sam ti naveo kod mene je bio slučaj da nije hteo da radi pa sam nakon zamene sistema igru instalirao bez problema!Inače i ovo da ti kažem igra je (bar kod mene)napravila opasno Sr***e!Kada sam hteo da je razinstaliram klasičan Add/Remove nije hteo da radi kako treba pa sam je uz pomoć TuneUp-a obrisao i to Jedva!Ne znam u čemu je stvar bila možda je i do moje kopije igre !Nisam je nikad prešao meni je dosadila brzo mada ukusi su različiti:)

Pa i ne voli se HL1 sa XPom. Ali instalacija protice bez problema, pa onda pravi probleme pri pokretanju. To se resava update-ovima.
Mozda je stvarno disk...

Ovo je kopirano sa diska pre jedno 4 godine, a ja sam odtad promenio 3 HDD-a. Mozda je stvarno do intalacija. Imam ja HL na steam-u, ali igra mi se 1.5.

Vrh Dno