Šta je novo?

Problem, pomoc

Srdjan2

Poštovan
Učlanjen(a)
18.10.2016
Poena
54
Imam problem. Po Game Debateu, mogu pokrenuti Heroes and Generals, na low/medium. E kada ju skinem, udjem i cekam partiju. Kad se partija krene ucitavati, i igrica pocinje, mene izbaci iz igrice, i pojavi mi se: "Nvidia Kernel driver has stopped working". Ne znam sta da radim. Prckao sam po Nvidia Control Panelu, updateovo sam drajvere, trazio sam po youtubeu, ništa... Ako neko zna pomoci?

Koji OS?
Popuni sekciju "Moja masina".

Poslednja izmena:
Takodje mozes da probas da malo smanjis klokove na kartici ako se razumes ili si overklokovao - mozda se pregreva a mozda su prosto frekvencije previsoke.

Kernel....mislim da ti fali redistrutable od microsofta

Pokreni regedit i idi HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers
Desni klik na desnoj strani na prazno i idi new pa izaberi QWORD (64-bit) nazovi ga TdrDelay.
Dvoklik na TdrDelay i za value data kucaj 8 idi ok.

Pokreni regedit i idi HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers
Desni klik na desnoj strani na prazno i idi new pa izaberi QWORD (64-bit) nazovi ga TdrDelay.
Dvoklik na TdrDelay i za value data kucaj 8 idi ok.

Oce da radi, da ne instaliram igricu opet?

Ako si je izbrisao instaliraj ponovo, inace kako ces znati da si resio problem?

Ma mislio sam da ovo sto posto radi :) Inace ako bude radilo veliko hvala :D

Nesto nisam siguran da ta karta ima dovoljno memorije za nesmetan rad?
Nesto oko podrzanih karti za tu igru...

Screenshot (289).png

***, gledao sam neke ljude koji igraju na 8500 gt bez problema..
Gde? ima li neki link? ja videh coveka sa gtx 450 sa kartom koja je jedno 4-5 puta jaca.
Pise da je minimum Nvidia 7900 koja je jaca od 8500gt, tako pogledaj i temperature graficke mozda pucaju drajveri zbog nje.

Poslednja izmena:
Vrh Dno