everton
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.06.2005
- Poena
- 665
Moja oprema
- CPU & Cooler
- I5 10400F, EKWB Quantum Velocity
- Matična ploča
- Asrock B460-ITX
- RAM
- Kingston HyperX 16GB 2666MHz CL13
- GPU
- ASUS EKWB RTX 3070
- Storage
- Kingston KC3000 1Tb NVMe, 1TB Toshiba
- Zvuk
- Altec Lancing ATP3, Razer Kraken TE
- PSU
- Chieftec CSN450W SFX 80+ gold
- Kućište
- Lian LI A4 H2O
- Monitor
- Dell 27' HGF
- Miš & tastatura
- HyperX, Red Dragon Vara
Drugar pre izvesnog vremena kupio polovnu(novu) Gainward GTS 450,kako nije imao vremena odmah da je istestira kasnije je uvideo da ona ne radi kako treba, odnosno da daje slabije performanse od prethodne ati 3850 koju je imao.(naravno postoji uredno overena garancija ali nema fiskalong racuna,pa servis nece da se bakce sa njom)
Ustanovili smo da je problem u tome sto grafa radi u X1 a ne u 16X rezimu, u pitanju je ploca asus p5kc.Takodje smo graficku probali i na mojoj ploci (masini) ga g31m es2l mesto moje MSI GTS450 epilog price isti 1X.
Pokusali smo i nekoliko puta da ubodemo ubogu grafu misleci da nije dobro sela ali rezultat je bio isti 1X, vizuelnom inspekcijom PCI express konektora na grafickoj nismo uocili nikakve anomalije odnosno izgledaju a i sama grafa kao da je juce kupljena.
Graficka sem sto radi sa 1/3 gasa,ponasa se normalno ,nema drugih anomalija.
Ustanovili smo da je problem u tome sto grafa radi u X1 a ne u 16X rezimu, u pitanju je ploca asus p5kc.Takodje smo graficku probali i na mojoj ploci (masini) ga g31m es2l mesto moje MSI GTS450 epilog price isti 1X.
Pokusali smo i nekoliko puta da ubodemo ubogu grafu misleci da nije dobro sela ali rezultat je bio isti 1X, vizuelnom inspekcijom PCI express konektora na grafickoj nismo uocili nikakve anomalije odnosno izgledaju a i sama grafa kao da je juce kupljena.
Graficka sem sto radi sa 1/3 gasa,ponasa se normalno ,nema drugih anomalija.