Šta je novo?

Problem oko skidanja torenata MAD NET

Ganguro76

Slavan
Učlanjen(a)
20.08.2008
Poena
301
Sa vecine privatnih trackera koje imam download nece da pocne, pokazuje ko da nema seedera i leechera. Kod menija trackers pise connection closed by peer, ja sam promenio port i dozvolio Force Encrypt. Ali i dalje ne radi inace imam wireless router
REink Jet WR-720. Ako je neko imao slican problem ili zna kako da ga resim pomoc bi mi dobro dosla. Hvala unapred.

Ako imas XP, onda dvoklik na konekciju (ikonica racunara dole desno pored sata) i tu odaberi tab support, pa napishi ovde podatke koji su ti tamo prikazani.

p.s. ako nemas dole desno ikonicu za konekciju, onda idi u control panel->network connections, pa tamo dvoklik na konekciju, a zatim tab support.

p.s.2. Pre nego sto bilo sta od ovoga uradis povezi racunar direktno na internet, dakle nemoj da koristis ruter. Tek sada sam procitao da imas ruter.

Poslednja izmena:
kako da povezem pc na internet bez rutera i koristim win 7. Na pcu nemam karticu za wirless povezivanje vec preko kabla.

Nema veze, pogledao sam na njihovom sajtu. Tamo u cenovniku pishe da imas privatnu adresu. To je najverovatnije razlog zasto ti ne rade privatni torenti kako treba.

Sta da radim da trazim javnu da mi to promene i da li moze uopste

Ranije je moglo ali se javna plaćala posebno. Najbolje da ih nazoveš i pitaš.

Nazad
Vrh Dno