Šta je novo?

Problem oko ručnog biranja mreže

Somalija

Zapažen
Učlanjen(a)
14.01.2025
Poena
1
Pozdrav svima, molio bih za pomoć ako je neko imao sličan problem. Imam telefon samsung A12 4/64 i kod mene je već oko 3 godine. Od samog starta mi je dugo birao mrežu kada pokrenem ručno biranje mreže a u zadnjih pola godine više mi ne nudi ponudjene mreže nakog odabira pretrage u ručnom modu nego samo izbaci tekst "Dostupne mreže" i praznu listu a on sam izabere dostupnu mrežu. Probao sam u lokalnom mobilnom servisu ali oni su sumnjali da je nastao problem sa zadnjim ažuriranjem softvera i rekli da sačekam novo ažuriranje. Ali i nakon novog ažuriranja problem ostaje isti. Kontaktirao sam samsung podršku oni tvdre da nije do njih. Probao sam staviti karticu u drugi telefon i izabrati ručno mrežu na drugom telefonu i sve radi normalno, znači nije do kartice. Više puta sam pokušao resetovanje mrežnih podešavanja ali opet sve isto. Jedino još nisam vratio telefon na fabrička podešavanja i to ću uraditi ali prvo da probam ovdje riješiti problem. Hvala

Prilozi

• Screenshot_20250114-110714_Call settings.jpg
    Screenshot_20250114-110714_Call settings.jpg
    29.8 KB · Pregleda: 6
Da nisi možda postavio da traži samo 5G mreže?

Nemam ja opciju za 5G 🙂. Stoji mi na automatski 4g,3g... ali pokušao sam izbarati samo 2G pa onda odem da odaberem mrežu i opet isto

Prilozi

• Screenshot_20250114-112155_Call settings.jpg
    Screenshot_20250114-112155_Call settings.jpg
    57.6 KB · Pregleda: 4
Nazad
Vrh Dno