Šta je novo?

Problem oko racunara

NixerSRB

Cenjen
Učlanjen(a)
09.09.2014
Poena
160
Imam veliki problem. Sinoc sam hteo da ponovo instaliram Windows 7 x64, zato sto je nisam bas dugo reinstalirao. Ima godinu dana. Kada sam reinstalirao sve nastao je problem, a to da je kompjuter poceo da koci. Upalim Internet Explorer da instaliram drajvere i cekam da se kompjuter odblokira i tako na svaka 2 minuta. Probao sam da izvadim jednu plocicu ram memorije i nije pomoglo, probao sam ram memoriju da pomerim u drugi channel i nista. Da li sam ja nesto sjebao ? Ili je otisao hard disk, mada skinuo sam hard disk sentiel i pise da je hard disk odlican. Hard disk sam kupio 31.12.2014 godine.
Specifikacije kompjutera : Amd Fx-6300
GTX 460 Asus 1gb OC
Ram memorija 2x2 gb 1600 mhz
Maticna Gigabyte GA-970A-DS3P
Hard disk Seagate Barracuda ST1000DM003

I zaboravio sam da napomenem da i mis kao laguje ili kao secka. Ne znam kako da objasnim :D

Hehehe, ono sto radi ne diras i ne popravljas... evo meni win7/64 od oktobra 2010. (verovatno) radi i kloniran vec dva puta, sa 1. na 2. i sa 2. na 3. ssd.
Moguce je da je doslo do ostecenja instalacionog diska od win, ponovo izvrsi instalaciju iz pocetka pa ako bude isti problem probaj naci drugu verziju ili narezati ponovo isti ako ga imas sacuvano negde u hdd.

Probaj skini negde original pa tek posle krekuj, inače, kad reinstaliraš, prvo pustiš update, pa tek posle ostalo, barem ja kad to radim nemam problema, nekada su bile originalne verzije na msdn ali suu ih obrisali, juri ih po torrentima

Untitled.png Sad sam bas skinuo HD Tune i pise da imam problem sa Interface CRC

Joaki97 nece skinuo sam i drugu verziju i nece. Kada upalim Chrome i da se instalira nesto on zakuca i ne mogu da radim nista narednih 30 sekundi.

"CRC" je obicno problem sa losim sata kablom, ostecen ili lose zakacen pa prekida.
Za pocetak menjaj sata kabl ili barem pokusaj bolje nakaciti.

Poslednja izmena:
Nece. Imam 2 sata kabla i nece. Sve je dobro zakaceno

Nazad
Vrh Dno