Šta je novo?

Problem oko PINNACLE TV card

Coboco

Čuven
Učlanjen(a)
08.02.2002
Poena
609
Evo o cemu se radi, imam doticnu, gore pomenutu karticu... juce sam primetio da jedan od 2 zvucnika gotovo da uopste ne radi... mislio sam da je on crkao, s obzirom na kvalitet (neki Genius-ovi)... ispostavilo ... da u svim drugim aplikacijama normalno rade zvucnici.... WINAMP, igre...

Cak i kada odem na Audio opciju, vidi se da levi zvucnik je slabiji... ima li neko pojma sta je u pitanju... ili da preinstaliram software? :d

koju pinnacle karticu imas ? PCTV ? PCTV stereo ? Ako je stereo karta, onda to moze da zavisi od kanala do kanala, dok sam koristio taj njihov PCTV vision drzao sam u audio opciju na mono 1+2. Takodje proveri da li je kablic koji ide u line in usao kako treba.

i kako je u aplikaciji koju koristis za gledanje setovan taj audio.
Btw, imam "pctv stereo" i povremeno sam zaista imao muke da setujem njegov audio (potrazi na forumu "pctv", bilo je dosta reci o njima, naci ces korisne informacije)

Bitno je, ko sto rece gx-x da bude sasvim jasno koja je kartica u pitanju, jer pinnacle pravi masu kartica koje u svom nazivu imaju PCTV ali se vrlo bitno razlikuju (po cipovima i drajverima)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno