Šta je novo?

Problem Nokia 6600

Popudopulus

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2007
Poena
305
Nokia 6600 mog prijatelja nece da se upali, nosio je u servis i rekli su da mu je riknuo softver. Za instalaciju novog mu traze mnogo para, mozda i duplo vise nego sto vredi taj telefon. Da li postoji nacin da se u telefon ubaci novi softver preko data kabla ili neki drugi nacin da se telefon oporavi? Zao mu je da baci telefon a ne isplati mu se da ga popravlja u servisu. Ako neko ima resenje, neka pomogne!!!

Na toj nokii ne mozes sam da instaliras Symbian. Ipak, obidji vise servisa, mozda taj servis koji mi je dao ponudu koristi neki drugi servis, pa se i oni tu dodatno ugradjuju. U principu, njemu treba ono sto se narodski zove dekodiranje telefona, sve ostalo su bajke koje mu pricaju da bi uzeli pare ni za sta.
Ono sto moze sam da pokusa da uradi je hard reset, tako gubi sve podatek iz telefona, ali bi ih izgubio i ako bi mu uservisu stavili novi softver.

dakle neka uradi sledece:

- napuni bateriju
- drizi pritisnuto: Zelenu slusalicu, dugme "*" i dugme "3"
- drzeci ovu dugmad pritisni i drzi dugme za ukljucivanje dok se ne pojavi 'Formatting' i tek tada pusti svu dugmad.

Meni je ovo pomoglo kad sam bio u slicnoj situaciji.

Ako ovo uspe, predlozio bih ti da formatiras memorijsku karticu, mozda je nesto na njoj izazvalo problem - neka aplikacija koja se pokrece sa ukljucivanjem telefona.

javi sta je bilo,

pozdrav

Na toj nokii ne mozes sam da instaliras Symbian. Ipak, obidji vise servisa, mozda taj servis koji mi je dao ponudu koristi neki drugi servis, pa se i oni tu dodatno ugradjuju. U principu, njemu treba ono sto se narodski zove dekodiranje telefona, sve ostalo su bajke koje mu pricaju da bi uzeli pare ni za sta.
Ono sto moze sam da pokusa da uradi je hard reset, tako gubi sve podatek iz telefona, ali bi ih izgubio i ako bi mu uservisu stavili novi softver.

- napuni bateriju
- drzeci ovu dugmad pritisni i drzi dugme za ukljucivanje dok se ne pojavi 'Formatting' i tek tada pusti svu dugmad.

Ako ovo uspe, predlozio bih ti da formatiras memorijsku karticu, mozda je nesto na njoj izazvalo problem - neka aplikacija koja se pokrece sa ukljucivanjem telefona.

javi sta je bilo,

pozdrav

Vazi, cim isprobam to, javljam sta se desilo.
Hvala na pomoci!!!
P O Z D R A V

I naravno izvadite memorijsku karticu :D

- napuni bateriju

javi sta je bilo,

pozdrav

Na zalost, nije pomoglo! Hvala jos jednom!
Problem ce biti resen uskoro, jedan od korisnika sa ovog foruma se ponudio da za veoma nisku cenu ubaci novi softver.
P O Z D R A V

Nazad
Vrh Dno