Šta je novo?

Problem na Umi x1 pro

Moca

Slavan
Učlanjen(a)
06.04.2008
Poena
375
Burazeru sam kupio telefon iz naslova pre godinu dana. Sljakao sve ok ali zadnjih mesec dana zeza. Javlja da mu je prepuna interna memorija i nece da mu apdejtuje nijednu aplikaciju niti da mu instalira nove. Da li nekako mogu da podesim da mu gugl play instalira na sd? Da vidim da li ce to resiti problem. Na internoj memoriji ima 100 mb slobodno a na sd oko 6gb.

Malo je 100mb , meni na Alcatel Idol 6030 to prijavljuje na nekih 200mb. Jedina dobra stvar kod Alcatela je sto u podesavanjima mozes odabrati koja memorija ce biti primarna, interna ili eksterna. Za taj Umi X1 vec nisam siguran kako je to reseno. Za pocetak instaliraj SD Maid Pro , za godinu dana verovatno se nakupilo svakakvog djubreta.

Sada trenutno ima slobodno 100mb. A kako da instaliram taj SD Maid pro kada mi ne dozvoljava nista da instaliram? :D

Prebaci nesto od multimedije na eksternu karticu, obrisi par nepotrebnih aplikacija ili slicno. Mada ovo ti je samo za prvu pomoc, ukoliko u podedavanjima telefona nema izbora primarne memorije( kao na Alcatel-u ) moraces da odradis root i napravis particiju na eksternoj kartici za aplikacije.

Nazad
Vrh Dno