Šta je novo?

Problem na 8600gt silent Gigabyte 256mb

infinityNS

Čuven
Učlanjen(a)
02.09.2004
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7 10700K + ML 360R AIO
Matična ploča
Gigabyte Z490UD
RAM
T.Force 16*2
GPU
Nvidia Gigabyte 3080 OC 10 GB
Storage
m.2 2tb Viper
Zvuk
Integisan
PSU
FSP 700
Kućište
ASUS TUF 501
Monitor
LG 34'' ultra vide 1080p
Miš & tastatura
G19+G502Hero
Laptop
Dell Latitude 5420
Mobilni telefon
Samsung s24 Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
dakle,imam problem koji me uzasno nervira pre par meseci mi se doticna kartica s*ebe (bar sam tako mislio) znaci radila je extra ga ugasim komp,upalim ga kasnije i nece da pokrene karticu,zapisti ono standardno i cao,posle toga sam vratio u komp staru 7900 i sad pre par dana sam je bezveze ukljucio u komp i eto radosti ona proradila ja sav hepi,nastavim da se igram i kao super,restartujem ja komp kad ono crvc,opet pi-pi-pi-pip i vozdra opet nece da radi,ostavim je par sati u ukljucim radi radi i isti problem,cak sam stavio dva fana da je hladi,i isti problem,.....a nervira jako,ima li ko kakvu konstruktivnu ideju?
PS - inace kartica je iz komtrejd masine i posto sam radio neki posao a bila je subota i nisam mogao da cekam do ponedeljka otvorio sam kuciste i zeznuo stiker i ne znam da li ce mi prihvatati garanancija a stikera nema nigde pitao sam svuda da li moze da se stavi novi,a svi odmahuiuju jok jok....so.....dakle ...ideje neke? :) hvala unapred.....:wall::wall::wall:

U CT-u jedva cekaju da nadju neki razlog da ti ne prihvate garanciju, tako da to sto si skinuo nalepnicu mogu veoma lako da ti otkazu garanciju.
Mozes da probas da odneses i da ne kazes da si skinuo nalepnicu, pa da vidis sta ce ti reci...mozda ne primete :)

ma primetice,moram probati da ga odnesem da vidim sta se desava,e sta cu kad nemam srece

Jesi li proverio dal ti je unutrashnjost kucishta cista - tj. dal nemash prashine.
Slican problem sam imao pre par godina, ali sa ram modulima(i jednom sa agp grafikom).Imao 3 x 1gb ddr 1 rama, upalim racunar, a sistem detektuje samo 1 gb! Otvorim kucishte, procistim malom cetkicom ram slotove - i problem reshen.
Neka druga varijanta bi mogla biti - ako si u to vreme nesho cackao oko maticne, ugradjivao neki hardver ili neshto sl. i tom prilikom si mozda nehotice mrdnuo graficku, pa ne naleze dobro u slot.
Proveri konektore vga - dvi(neznam shta koristish?).
Ucitaj bios default(ako si neku komponentu mozda kloknuo, pa je varijacija (ako nisi iskljucivao komp, ni cupao naponske kablove iz shtekera, a bilo je neko nevreme - grmljavina,nestanak struje i sl.)u naponu zbunila mashinu.
Proveri drajvere za graficku - reinstaliraj ih.
Da ti je nova karta, pa da, kako kazesh "pishti", bice da je potrebno fleshovati bios ploce, ali ovako, neznam.
Kazesh da si stavljao dodatne ventove na graficku, a dali si pre toga pratio temperaturu graficke?
Probaj graficku na nekoj drugoj mashini.
Mozda je ipak neki "triper" problem koji se moze reshiti.
Probaj neshto.
Ja vishe nemam ideja!
Toliko od mene.
Pozz!

heheh sve sam ja to probao,ali mi se to desava ma tri masine,izgleda da nije trip,nosim ga u utorak sredu u ct pa sta mi bog da mozda mi progledaju kroz prste poludeh vise

Javi sta si uradio, dal' su ga primili na reklamaciju...

Vrh Dno