Šta je novo?

Problem multibooting WinXP pro

• Začetnik teme Začetnik teme microm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M

microm

Guest
Postovanje. Instalirao sam na isti disk pod NTFS-om prvo WinXPpro a posle nekog vremena i Win2000pro. Sada iz multiboota mogu samo pristupiti win2000 a dok za winXP prijavljuje gresku > error message: problem in windows\system32\config\system. Kako pristupiti winXP jer imam neke veoma bitne podatke. U Document and Settings-u a kad hocu da pristupim iz Win2000 ispise da nisu dostupni : "Access is denied" Pomozite molim Vas. Unapred zahvalan
😕

1) to nikako nisi smeo da radis, da na istu particju instaliras dva OS-a, ma koliko oni bili slicni
2) odnesi kod nekoga hard i povadi podatke koji su ti bitni
3) ili mozes i sam da probas da sa diskete ili CD-a (ako imas bootabiln) dignes system i rucno preko dosa prekopiras podatke koji su ti bitni.

nadam se da ce pomoci...
:wave;

][V][ATRIX™ je napisao(la):
3) ili mozes i sam da probas da sa diskete ili CD-a (ako imas bootabiln) dignes system i rucno preko dosa prekopiras podatke koji su ti bitni.
To će malo teže ići obzirom da je disk pod ntfsom... Može da proba za na napravi novu particiju sa partition magicom pa na nju da instalira još jedan xp ili 2k pa da iz njega iskopira to što mu treba.

jddipqd je napisao(la):
To će malo teže ići obzirom da je disk pod ntfsom... Može da proba za na napravi novu particiju sa partition magicom pa na nju da instalira još jedan xp ili 2k pa da iz njega iskopira to što mu treba.

s obzirom koje je gluvo doba noci bilo kada sam postovao, niji ni cudo sto nisam primetio da je rec o NTFS sistemu..
hrkk

Nazad
Vrh Dno