Šta je novo?

problem msi mega player 515

pilauda

Čuven
Učlanjen(a)
13.10.2003
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
7800x3D & Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650M Aorus Elite AX
RAM
2 x 16GB DDR5 Kingston 6000 CL30
GPU
MSI RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM
Storage
1TB SSD Samsung 970 EVO PLUS, 2TB SSD SP
Zvuk
2.1 Logitech Z313
PSU
FSP Hydro G PRO 1000W ATX3.0
Kućište
CoolerMaster MasterBox TD500 MESH
Monitor
Gigabyte 27'' AORUS FO27Q2 OLED
Miš & tastatura
Razer Deathadder V3 HyperSpeed, Razer Cynosa V2
Ostale periferije
Xbox Series X
Laptop
HP 15s-eq2083nm
Mobilni telefon
iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
pocelo je da se desava sledece......kad ga prikacim na usb player se upali i pise connected ali ga komp ne cita......i par puta mi zabode komp dok ga ne otkacim "na silu"....(bez safely remove hardver).......ili se desava da se vidi ona ikonica dole u task baru ali kad odem na safely remove harder zabode.......zna li neko sta da radim?

poz i hvala

Proveri kako ti se ponaša bilo koji drugi hardver na tom USB portu. Ako se ponaša normalno onda te zeza player. Možda bi u tom slučaju flash fimware-a dobro došao.

fotoaparat pronalazi normalno........fora je sto ga je sinoc komp jedva provali posle 10 zabadanja......i ja stavim isti firmwire (v13).......ne znam sta da radim......pokusavam al ne ide.......sta je pocelo novo da se desava......stavim ga.......prodje jedno 5 mina pojavi se ikonica safely remove u taska baru......pa prodje jedno 5 mina pa ga provali u my computeru ali kad probam da mu pristupim zabode komp.......my computer not responding........

Verovatno si probao da ga ubodeš u drugi USB port. Kako se ponaša?
Možda ti je kabl oštećen. Ako imaš mogućnost poveži ga direktno(bez kabla) ili promeni kabl.

e covek u pravu si........prebacio sam kabl na drugi usb port i sve shljaka extra.....hvala ti puno........pozdrav

Nazad
Vrh Dno