Šta je novo?

problem motorola c 975,pomozite

masnikosa

Slavan
Učlanjen(a)
26.07.2005
Poena
319
Ajde ako je neko imao neka mi kaze kako da instaliram java igrice i programcice na nju.Imam card reader,micro sd karticu,konvertovao sam par divx-a u 3 gp i to radi,ali sam sinuo neke igre u zip,.formatu,raspakovao i snimio na microSD ali telefon nevidi nista,niti mi daje da napravim install posto ih ni ne vidi.Igre su definitivno za ovu motorolu.Hvala svima unapred.Dakle ako da instaliram igre?

Ne moze nikako da se prebaci neki program i skinovi samo preko usb card readera na ovaj fon?Niko?

Za to ti treba kabl i program po imenu Midway. Koliko ja znam, ne moze preko citaca kartica jer se program instalira pomocu .jad fajla.
Postoje besplatni wap serveri preko kojih mozes da sa gprs-a na teleon skines sta ti treba.

Resenje tvog problema sto se tice JAVE je sledece.
Ubacis kartu u reader i otvoris je. u explorer meniju ides na tools pa na folder options.
Odcekiras "Hide protected operating system files" i
cekiras "Show hidden files and folders"

Na root-u tvoje trans flash karte ce se pojati gomila direktorijuma.
Tebe zanima kjava.
U njega ubacujes java fajlove .jar i .jad i to je to.

Upalis fon pa na games & apps -> (memory card) -> install new

odatle se instalira.

POZDRAV

Hvala na dosadasnjoj pomoci svima.Pomogli ste ali imam jos samo jedno pitanjce.Nemam problema kada su java programi sa ext. jad i jar ali kada skinem neki program koji se sastoji od raznih slika,foldera meta-inf,*.psf i sl. ako da to instaliram na fon? Hvala unapred.

to nisam probao, ali na isti gore nacin pregledaj skrivene direktorijume pa ako nadjes neki gde su instalacije onih programa iz jar i jad, verovatno se tu kopiraju ti dir-ovi.

Vrh Dno