Jet Set Willy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.12.2001
- Poena
- 645
Poslednjih par dana primetio sam neke cudne i "nove" pojave na mom monitoru...Naime prilikom ukljucivanja, iskljucivanja monitora i promene modova (iz dosa u win) i slicno, ove promene se vise ne vrse trenutno nego slika prvo pocrni pa se pojavi plavi kvadrat na sredini ekrana (koji stoji tu oko sekundu-dve), nakon cega se pojavljuje plavi krug/tacka, pa tek onda se monitor upali, ugasi ili promeni mod...nadam se da ste razumeli...
Isto kao kod matorih televizora kod kojih se nakon gasenja jos pola minuta vidi tacka na ekranu...
Posto se ove pojave ranije nisu manifestovale, povezao sam ih sa vrucinom, a posto mi je komp podgarancijom jos samo nekih 2-3 nedelje (logicno), malo sam se bacio u frku pa me zanima jel ovo normalno, ili je mozda neki (ne daj boze) predznak riknjavanja kartice ili monitora...?
Isto kao kod matorih televizora kod kojih se nakon gasenja jos pola minuta vidi tacka na ekranu...
Posto se ove pojave ranije nisu manifestovale, povezao sam ih sa vrucinom, a posto mi je komp podgarancijom jos samo nekih 2-3 nedelje (logicno), malo sam se bacio u frku pa me zanima jel ovo normalno, ili je mozda neki (ne daj boze) predznak riknjavanja kartice ili monitora...?