Šta je novo?

Problem? Memory i Disk usage 99%

• Začetnik teme Začetnik teme TozABG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

TozABG

Slavan
Učlanjen(a)
01.11.2009
Poena
210
U poslednje vreme imam bas problema sa zamrznjavanjem windows-a, znaci u 95% slucajeva je to kada pokrenem utorrent i skidam recimo neki veci fajl.
Evo slikao sam Taks Manager kako izgleda kada se ovo desi, znaci RAM i Disk usage idu do 99%.
Takodje desi se da se ne zamrzne windows vec da radi sve normalno samo Chrome ne otvara ni jednu stranicu a utorrent je not responding.
Do sada nisam imao nikakvih problema sa utorrentom.

lol.PNG

Poslednja izmena:
Problem sa 8-icom x64 i uTorrentom.

uTorrent ima neki memory leak, nešto na tu foru. Ima na uTorrent forumu dosta takvih prijavljenih problema i kažu da je problem do MS-a, ne do njih.

Rešenje je nešto tipa Cacheman 7.6 (nađi ga alternativnim kanalima). Iz Cache taba tog programa, unutar sekcija ''File Cache Management'' izaberi ''cacheman controlled''. Da l' je trajno rešenje? Ne znam, al' rekoše neki likovi da radi.

Stavio sam bio od 400gb torrent, zamalo da mi eksplodira PC 😀
Nasao sam par resenja ujedno sa tvojim, pa cu redom da vidim sta ce da resi, hvala 🙂

Isto ****** se i meni dešava. I mislim da lažu, kad god sam palio Vuze nije mi se dešavalo.

batali utorrent i skini qbitorrent

Ne radi ni Cacheman ni downgrade na 2.0.4 verziju niti neka petljanja u preferance tabu. Preostaje mi samo drugi client da skinem.

Desava se to i meni ponekad resenje je jednostavno.
Ubi ga u Taks Manageru,pa otvori Utorrent ali prazan.
startuj utorrent fajl ili magnets vec kako skidas.
I to je to radi...

Ovo "prazan" se odnosi na startovanje(ne da nema fajlova)

To je jasno, al i ako je tako onda je čudan problem i postavlja se pitanje da li bi manji broj torenata isto reagovao ili ne.

I sa kojom verzijom se to dešava

To je jasno, al i ako je tako onda je čudan problem i postavlja se pitanje da li bi manji broj torenata isto reagovao ili ne.

I sa kojom verzijom se to dešava

Isto je i sa manjim i većim brojem torrenata. Nema veze koja je verzija u pitanju, jer se ovakav problem već neko vreme dešava između uTorrent-a i 8-ice (x64). Naravno, ne svima, već određenom broju korisnika. Na uTorrent forumu nisu mnogo zainteresovani za rešavanje problema i svaljuju krivicu na MS.

Od zamena su najpopularniji Deluge i qbittorrent, ako neko bude hteo da menja.

Za deluge se žale da koristi suviše cpu http://www.filehippo.com/download_utorrent/comments/57013/

qbittorrent imam instalirano ali ga nikad nekoristim jer je ranije u više verzija ima neki bug koji mi je uništavao konekciju. BIlo je i ovde na forumu tema o tome.

Ne znam kako se ponaša u verziji 3.1.9

Poslednja izmena:
µTorrent Stable (3.4 build 30620) to je zadnja ako ne racunamo betu.
Nisam dobro objasnio,kada zabaguje to se desava samo u slucaju
kada nije otvoren utorrent,vec se startuje sa utorrent fajlom ili magnets.
Kada je otvoren tih problema nema.

Da li neko cita moje postove uopste ;D
Desava se i sa najnovijom verzijom i sa verzijom 2.0.4...

Kada sam ubacio fajl od 200gb zabode, takodje zabode kako kad i kad ubacim neki remux da se skida.
Kada zabode, ne pomaze ni task manager, znaci ili da sacekam par minuta ili da restartujem PC.
Torrente dodajem samo kad je utorrent vec upaljen tako da nema veze s tim 🙂

Čini mi se da si ipak propustio da kažeš da ti se dešava i sa najnovijom verzijom. Možda je post obrisan

Kako si odradio podešavanje za prostor na disku da ga odmah zauzme ili ne

Nazad
Vrh Dno