Lo0odak
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.03.2009
- Poena
- 319
Naime,imam problem kada ugasim "Core Performance Boost" u biosu,stavku po stavku sam pokusavao da gasim i palim i restartujem komp i dosao sam do toga da je u pitanju taj "CPB"
Kada je upaljen i restartujem komp ne gasi napon,kada je ugasen gasi napon pa se komp pali posle 2-3 sekunde,sto cete videti i na snimku prilozenom.
U pitanju je:Gigabyte GA970A-DS3,FX 6300 na 4.0ghz dignut sa fabrickom voltazom i Kingston HyperX 1600(10 Aniversarry-Special Edition),ATI VTX 6670 GDDR5 1GB.
E,da. Napajanje je ThermalTake LT-500 480w max output.
Ako neko ima ideju,ili savet sta moze da se uradi po pitanju ovoga a da ne menjam komponente neka se javi,i bio sam stavio poslednji za plocu,tj. FD.
Da nije mozda do UEFI Biosa?
Inace nikakvih problema drugih nemam u igranju,benchmarcima osim sto mi to "bode oci" kada restartujem komp a pritom je ugasen "CPB"
Stabilno je radio i na 4.2ghz sa ugasenim CPB,samo sam malo voltaze dizao.
Imam 5x12cm ventilatore i 1x14cm odozdo uvlaci vazduh.
Eto toliko,a evo i snimka da bude jasnije.
http://www.youtube.com/watch?v=lKJaezLYKwo
Kada je upaljen i restartujem komp ne gasi napon,kada je ugasen gasi napon pa se komp pali posle 2-3 sekunde,sto cete videti i na snimku prilozenom.
U pitanju je:Gigabyte GA970A-DS3,FX 6300 na 4.0ghz dignut sa fabrickom voltazom i Kingston HyperX 1600(10 Aniversarry-Special Edition),ATI VTX 6670 GDDR5 1GB.
E,da. Napajanje je ThermalTake LT-500 480w max output.
Ako neko ima ideju,ili savet sta moze da se uradi po pitanju ovoga a da ne menjam komponente neka se javi,i bio sam stavio poslednji za plocu,tj. FD.
Da nije mozda do UEFI Biosa?
Inace nikakvih problema drugih nemam u igranju,benchmarcima osim sto mi to "bode oci" kada restartujem komp a pritom je ugasen "CPB"
Stabilno je radio i na 4.2ghz sa ugasenim CPB,samo sam malo voltaze dizao.
Imam 5x12cm ventilatore i 1x14cm odozdo uvlaci vazduh.
Eto toliko,a evo i snimka da bude jasnije.
http://www.youtube.com/watch?v=lKJaezLYKwo
Poslednja izmena: