Šta je novo?

Problem laptop ne prepoznaje lan konekciju

mrbaker4o

Slavan
Učlanjen(a)
21.10.2007
Poena
301
laptop ne prepoznaje uopste kad ubacim kabal samo kaze identifyng,komp je hpdv4 i probano je sa vise kablova,da li su drajveri firewall ili nesto trece radilo je normalno a sad ne prepoznaje mrezu

Jel imas uopste ethernet uredjaj u cpanelu?
Proveri da ti mozda u bios-u nije iskljucena lan kartica :d

sredio sam ono ali me zeza sada druga stwar,sredio sam ono u biosu ali opet ista stvar ne da mi nista brate ,kaze promeni opciju veze sa public na private i kao radice ali ne da mi tu opciju sa customize ,jer je to mesto gde ga menjam sa public na private,sta da radim slomicu ga

Mozda ti se neka iglica od konektora u laptopu savila pa nema kontakt?

Nije sve funcionise ,nego jednostavno ne moze da prepozna mrezu,ima je vidi je ali ne moze da je indetifikuje,I kako pokaze ,your computer is conected for public network ,network nema ime I non stop pise identifying …kao da ne prima povratni signal,nedozvoljava komp da registruje …..juce se kacim sa sony,sa Toshiba,sa lenovo nema problema ali hp jede ...,podesim sve kao kod njih I nece,neznam sta jos da probam……

Imaš li WiFi kartu i da li je uključena? Ako imaš, probaj da je disableuješ, da ostane samo mrežna karta enejblovana. Probaj i obrnuto, da disejbluješ mrežnu, pa da se nakačiš preko wifi.

Takođe, probaj neki live linux CD i vidi da li mreža radi pod njim. Ako radi, onda je do podešavanja u Winu...

Vrh Dno