Šta je novo?

Problem koji me strasno nervira.

sucur_87

Slavan
Učlanjen(a)
15.09.2005
Poena
309
Dakle kako bi mogao u FrontPage-u, kada stavim neku tabelu (table) i kada je podijelim na vise horizontalnih i vertikalnih linija (celija), da onemogucim zavisnost jedni linija od drugih, tj. sada recimo kada povlacim ver. liniju u 3. hor. celiji, meni se istovremeno mice i 1. recimo ver. linija. I kada kreiram negdje novu pregradu on mi sve poremeti, kako bi ja mogao da ogranicim da se ta pregrada jednostavno napravi unutar neke celije, bez ikakvog efekta na druge linije, celije itd

Radi u Dreamweaver-u i imaces mnogo vise opcija, fronpage je suvise ogranicen, tako da me ne bi cudilo da nema layout modove.

Odavno se kanim da predjem na njega, al' nikako da nadjem pravi razlog za to, nego jel' ovaj problem bolje rijesen u DW ?

Imao sam i ja to na umu, al' koristim bordere tabele na stranici, pa mi tako ispadne da imam duple, a ako ih ukinem na novoj tabeli onda mi hvale borderi unutar celije. Jedino ako moze nekako da odredim koji borderi ce biti ukljuceni, a koji ne, pa tako da one sto su uz glavnu tabelu iskljucim, a ovi sto dijele celiju da ukljucim ?

Nazad
Vrh Dno