Šta je novo?

Problem Internet - You Tube

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kralj

Čuven
Učlanjen(a)
03.05.2005
Poena
620
Imam problem u vezi sa You Tube-om. Kada sam na You Tube i kada hocu da odgledam neki video prilog internet zablokira. Tada ne mogu nista da otvorim, nikakav sajt, ni mail, nista. Tada moram da restartujem komp. Znaci, surfovanje netom moze a You Tube ne.
Neznam sta je u pitanju, ranije se nije desavalo.
Na kompjuteru imam dva OS-a. Oba rade bez problema (drugi je svjeze instaliran - prije par dana). Na oba OS-a isti problem.
Koristim ADLS internet 5Mb/s.

Pozdrav

Otvori Task menager, otvori you tube u browseru I vidi da neki proces ne gusi CPU ili da ne zauzima previse rama. Napisi koja je konfiguracija u pitanju. :)

Verovatno nešto sa flešom i grafičkom kartom. Desni klik na prozor nekog videa, settings i izgasi hardversku akceleraciju.

To sa jedne strane može biti problem do samog fleša (flash player), drajvera za grafiku ili same grafike. Probaj prvo dvoje da (re)instaliraš novo, pa ako ne pomogne, malo istresiraj kartu sa nekom igrom (čisto da vidiš kako se ponaša).

Poslednja izmena:
Imam problem u vezi sa You Tube-om. Kada sam na You Tube i kada hocu da odgledam neki video prilog internet zablokira. Tada ne mogu nista da otvorim, nikakav sajt, ni mail, nista. Tada moram da restartujem komp. Znaci, surfovanje netom moze a You Tube ne.
Neznam sta je u pitanju, ranije se nije desavalo.
Na kompjuteru imam dva OS-a. Oba rade bez problema (drugi je svjeze instaliran - prije par dana). Na oba OS-a isti problem.
Koristim ADLS internet 5Mb/s.Pozdrav

Desni klik na YT flash playeru, settings, ODCEKIRAJ enable hardware acceleration probaj to pa kazi, ali pre svega zaustavi taj klip koji gledas na YT.

Da odgovorim svima.

1. "maxo92bre"
Komp je star:
Pentium 4 3.04
Asus P5VD1-X
DDR1 1GB
ATI Radeo 9200 128 mb. Ali do prije 4-5 dana sve je radilo bez problema tako da ne sumnjam u konfiguraciju.

2. "dzonihsv"
poslusao sam te i za sad sve radi. znaci "Desni klik na prozor nekog videa, settings i izgasio hardversku akceleraciju".

3. "drgonzo"
zablokira samo browser i sve sto ima veze sa internetom, outlook expres, skype, itd.
Kompjuter radi sa ostalim aplikacijama bez problema.

Znaci poslusao sam savjet "dzonihsv" i za sada sve radi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno