DJ Martius
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.01.2011
- Poena
- 154
Imam multifunkcijski stampac HP Photosmart C3180(stariji je stampac) i vec se danima borim da ga instaliram na Windows 7 koji je 64. bitni. Stampac je funkcionalan, na starijem racunaru koji je imao XP(doduse sad taj stari racunar nije funkcionalan) bez problema bi ga instalirao i sve je radilo. Sad kad pokusam da ga instaliram na novom koji ima ima Win7 X64, bezuspjesno. Razne kombinacije sam isprobavao da ga instaliram od standardnih(skidajucu njegove oficijalne drajvere sa sajta proizvodjaca koji su namjenjeni za win 7 x64, online install wizard od HP-ea da sam odredi najbolje drajvere i cak drajvere koji sam windows ima u sebi) pa preko google-a trazio jos neke solucije(probao drajvere i za win7 x32, za Vistu x32 i x64, za XP pa preko compatibility mode-a da ga instaliram, instalirajuci ga rucno sa add hardware...) i nista nije uspjelo. Dobijao sam razne rezultate instalirajuci stampac( Blue Screen of Death, drajveri da crash-uju i sad konacni rezultati je failed to install drivers). Ima li mozda ko jos kakvu ideju kako bi ovo mogao izvesti?
Poslednja izmena: