Šta je novo?

problem ili opcija ?

underground

Čuven
Učlanjen(a)
11.09.2004
Poena
619
Juce sam instalirao service pack 1.6.1 za win98 i od tada mi se desava da kad hocu da restartujem ili ugasim komp iskoci dial-up na trenutak i onda sve odradi kako treba... Imam najnovije def. virusa i zonealarm pro koji nista ne prijavljuju kao ni ad-aware... Ima li mi neke pomoci jer dok je komp upaljen nista mi ne trazi pristup net-u nego samo kad ga gasim. Mozda je neko setovanje za win-update ili nesto tako sl. Sve to mi ne smeta toliko al ume da me iznervira 😡

probaj: Start>Run>msconfig i tu pogledaj ima li reshenje tvojih problema. Ovo cesto uspeshno reshava dizanje nekih programa, ali samo pri start-up(u), za gashenje ne znam da li tu ima neka opcija, al' ti procackaj i proveri

Ako se problem javlja od instalacije SP, onda je moguce da je on nesto procackao. Probaj da gasis procese pre gasenja kompa, pa ako ubodes da se nekad ne pojavi ti vidi koji si proces ugasio, i to je resenje...
Ako ne probaj da instaliras SP 1.6.2 http://exuberant.ms11.net/98sesp.html i probaj da nadjes malo vise informacija online...

Poz.

What's New in 1.6.2?
- FIXED: Cryptui.dll problem.
- FIXED: Internet connection problem on some systems.

A da predjes na nesto novije? 🙂

Win2000 sa SP4, recimo?

Nazad
Vrh Dno