Šta je novo?

Problem (ili možda ne) sa osvetljenjem u IPTV aplikaciji

Nešo

Poštovan
Učlanjen(a)
01.05.2017
Poena
55
I još jedno pitanje, može?
- Obrisao sam keš i podatke iz ove aplikacije (,,Ultimate IPTV Plazlist Loader") i nakon toga sam je deinstalirao. Pre toga sam imao samo jednu aktivnu listu u njoj. Imao sam, do pre neki dan, još 4 liste, ali njih sam još tad obrisao. Ponovo sam instalirao tu aplikaciju i kad sam je pokrenuo, u njoj su bile 3 - od ukupno 5 lista (ona aktivna, pre deinstalacije + dve/od 4, koje sam još pre neki dan obrisao). Ne razumem, to jedino ukazuje da pravi neku (delimičnu) rezervnu kopiju, ili šta? Mada, ćudi me da onda nisu bile svih 5, već 3...

OP
OP
N

Nešo

Poštovan
Učlanjen(a)
01.05.2017
Poena
55
Može li neko da mi EDITUJE prvi post, da obriše CITAT (greškom je dodat, iz druge teme) i tekst poruke da izmeni (CITIRAĆU GA) jer nemam više EDIT opciju i potom OBRIŠITE I OVAJ POST? HVALA!

PORUKA:

- Koristim ,,Ultimate IPTV Plazlist Loader". Sve je bilo OK, do nedavno. Kada sam gledao tekmu i hteo da sa vrha spustim brzi panel, da pogledam neko obaveštenje. Greškom sam (ne znam ni sam kako) podelio ekran i na njemu su bile dve aplikacije, ova i još jedna. Dobro, to i nije problem. Nego mi se odjednom smanjila osvetljenost ekrana, ali samo u toj aplikaciji i to kad uđem u listu (dok ne uđem u nju, OK je). Klizač u brzom panelu ne reaguje. Piše (da ne citiram) da je onemogućeno jer to koristi aktivna aplikacija. Uspeo sam nekako, prevlačenjem po ekranu, u toku strima, da povećam osvetljenost. Nekad tako može, nekad mora s dva prsta, nekad se time reguliše jačina zvuka, ne znam ni sam kako. Inače, kad uđem u tu aplikaciju, osvetljenje je u redu i klizač radi, sve dok ne uđem u listu kanala. Imam još dve IPTV aplikacije i par plejera i tu je sve OK. Ambijentalno osvetljenje je isključeno inače. Doduše, možda je od početka tako (za klizač) bilo, ne mogu da znam. Ako je sistemski podešeno da time upravlja treća strana (aplikacija), radi optimizacije i sl, zašto se to primenjuje samo na ovoj? Čisto mi je iritjntno to, jer ne vidim logiku u tome. U pitanju je Samsung A52s (Android 12). Pa, ako zna neko...?

I još jedno pitanje, može?
- Obrisao sam keš i podatke iz ove aplikacije (,,Ultimate IPTV Plazlist Loader") i nakon toga sam je deinstalirao. Pre toga sam imao samo jednu aktivnu listu u njoj. Imao sam, do pre neki dan, još 4 liste, ali njih sam još tad obrisao. Ponovo sam instalirao tu aplikaciju i kad sam je pokrenuo, u njoj su bile 3 - od ukupno 5 lista (ona aktivna, pre deinstalacije + dve/od 4, koje sam još pre neki dan obrisao). Ne razumem, to jedino ukazuje da pravi neku (delimičnu) rezervnu kopiju, ili šta? Mada, ćudi me da onda nisu bile svih 5, već 3...

Vrh Dno