Šta je novo?

Problem hotfile premium nalog

Mares

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2003
Poena
620
Danas sam pazario hotfile nalog medjutim ne mogu nikako da ga podesim da mi radi preko nekog donwload managera. Koristim inache samo FDM jer imam rapid premium nalog i sa njime (rapidom) mi sve ok radi. Medjutim kada dodam u opcijama (manage site) i user i pass za hotfile, kada ubacim link u fdm, fajl se odmah skine i bude nekih 20kb velichine. Takodje sam probao i sa flash getom i jwdownloaderom i isto mi se deshava (jdownloader me totalno zbuni, kada dodam user i pass za hotfile, prvo mi pishe invalid account a zatim kada refreshujem izbaci unlimited, i posle par sekudni opet napishe invalid account).
Mogu normalno da se ulogujem preko browsera na svoj nalog medjutim download mi ide ochajno, isto kao free user, maximum 15-20kb/s.....ima li neko iskustva sa ovime i kako vama radi hotfile? Rapid mi uvek skida full brzinom nebitno da li skidam preko browsera ili fdm-a, ali poshto je prso sa linkovima odluchio sam da predjem na hotfile. Trenutno me smorio hotfile kada sam video da nema nikakve razlike u brzini pri skidanju sa free ili premium nalogom. Moze neko da pomogne? (btw, uzeo sam nalog na 6 meseci, ali ako mi ovako bude radilo non stop da li ima neki refund od strane hotfilea pa da ga batalim?:d )

Poslednja izmena:
*hotfile.com, probaj ovako da ubacis u down menadzer, ja sam tako ubacio u IDM, i na hotfile sajtu imas u podesavanjima da stikliras direct download. Vidi to. Pa javi sta si uradio.

Za dowlnoad preko premium naloga (hotfile i rapidshare) koristim JDownloader. Primetio sam da je maksimalna brzina za 1 pokrenuti downoload sa hotfila max 20-70 kb/s. Zato pokrećem download više fajlova u isto vreme(4-5), pa ukupna brzina downloada sa hotfila dostigne maksimalnu moguću koju imam za download sa interneta. Kod rapida je dovoljan i 1 aktivan fajl za download i brzina je maksimalna

Poslednja izmena:
Uradio sam ovo shto si ti predlozio medjutim nije bilo nikakve promene, ali evo malog pomaka. Odradio sam update jdownloadera i sada mi radi premium preko njega, skida regularno ali brzina skidanja konstantno varira svake sekunde (nije kao na rapidu da mi stalno drzi na max downloadu). Varira od prilike od nekih 50kb/s do 200kb/s, i tako svaki sekund druga brzina (ne skidam nishta osim jednog fajla u momentu). To je sluchaj sa jdownloaderom. Preko FDM-a mi i dalje ne radi (moguce jer koristim neku stariju verziju?) a kada skidam preko browsera direkt onda mi maximalno dload ide oko 35-50kb/s.
Dosta chudno se ide brzina skidanja, evo sad pratim u jdownloaderu, i padne na 50kb/s i zatim svaki sekund sledeci raste, 60kb/s-70-80-90 pa ond aopadne, pa zatim ode preko 100kb/s i tako non stop. Ne znam da li je potrebno podesiti josh neshto u jdownloaderu da se poboljsha skidanje (vidim dole mi stoji za max.connections 2 po defaultu, da li to da menjam?). Inache koristim 2mbit kablovski net kod kds-a. Razmishljao sam mozda i njih da okrenem da ih pitam da li imaju neki "poseban tretman" sa hotfajlom...

Ja koristim IDM i rapid i hotfile oba premium, rade maksimalno i sa jednim i sa vise .

@osoba a .... nisam video tvoj post jer sam kucao ovo moje....znachi i tebi ide tako loshe download? Koje ******, mislio sam da je kvalitetniji servis, kako se kod tebe lobster krece brzina dloada?

vidi sad me lobster pretekao sa odgovorom lol ...pa ne znam shta josh moze da uzrokuje ovakve razlike, na kojim ste vi provajderima?

@Lobster ...maksimum brzine downloada iz hotfile premium naloga jedino mogu da izvučem ako pokrenem prenos više fajlova u isto vreme, kod rapida je dovoljno i 1, kao što i gore napisah :)

@Mares ... ja sam na TS. Zadovoljan sam kako mi Jdownloader radi, IDM nisam probao. Ne znam šta bi trebalo dodatno podešavati da download sa HF bude brži.

Kod mene ide oko 215-230 (klik 2) i kod kuce i na poslu. Ako pustim jedna fajl toliko, inace ja pustam po 4 fajla i to se raspodeli otprilike ravnomerno. I na rapidu i na hotfilu mi je isto.

IDM nisam dodatno podesavao nista, samo sam ubacio parametre odnosno username i pass za oba provajdera. Za hotfile postaviti onako kako sam napisao gore. I na maticnom sajtu podesen direct download.

Sad nešto gledam, na hotfile podešavanjima odčekirano mi je direktno preuzimanje, probaću da ga čekiram, možda bude neke razlike u brzini downloada pojedinačnih fajlova. Mada, na kraju je ukupno vreme za preuzimanje skoro isto, jedino što poslednji fajl davi...

I kod mene Hotfile Premium nalog nekada ocajno radi , mada proradi u vecernjnim kasnim satima .
Inace koristim Telekomov ADSL 1024/128 ;)

Sad nešto gledam, na hotfile podešavanjima odčekirano mi je direktno preuzimanje, probaću da ga čekiram, možda bude neke razlike u brzini downloada pojedinačnih fajlova. Mada, na kraju je ukupno vreme za preuzimanje skoro isto, jedino što poslednji fajl davi...

Citiranje samog sebe :d . Nema razlike, čekirano ili ne, direktno preuzimanje ne utiče na brzinu downloada sa HF. Inače, brzina na HF varira, nekada stvarno kilavo ide, a ponekad dostiže max. moguću.

Hotfile je problemima sa brzinom odavno nisu radili ozbiljan update servera a puno novih korisnika imaju odtuda problemi sa brzinom.

Vrh Dno