Danas sam pazario hotfile nalog medjutim ne mogu nikako da ga podesim da mi radi preko nekog donwload managera. Koristim inache samo FDM jer imam rapid premium nalog i sa njime (rapidom) mi sve ok radi. Medjutim kada dodam u opcijama (manage site) i user i pass za hotfile, kada ubacim link u fdm, fajl se odmah skine i bude nekih 20kb velichine. Takodje sam probao i sa flash getom i jwdownloaderom i isto mi se deshava (jdownloader me totalno zbuni, kada dodam user i pass za hotfile, prvo mi pishe invalid account a zatim kada refreshujem izbaci unlimited, i posle par sekudni opet napishe invalid account).
Mogu normalno da se ulogujem preko browsera na svoj nalog medjutim download mi ide ochajno, isto kao free user, maximum 15-20kb/s.....ima li neko iskustva sa ovime i kako vama radi hotfile? Rapid mi uvek skida full brzinom nebitno da li skidam preko browsera ili fdm-a, ali poshto je prso sa linkovima odluchio sam da predjem na hotfile. Trenutno me smorio hotfile kada sam video da nema nikakve razlike u brzini pri skidanju sa free ili premium nalogom. Moze neko da pomogne? (btw, uzeo sam nalog na 6 meseci, ali ako mi ovako bude radilo non stop da li ima neki refund od strane hotfilea pa da ga batalim?:d )
Mogu normalno da se ulogujem preko browsera na svoj nalog medjutim download mi ide ochajno, isto kao free user, maximum 15-20kb/s.....ima li neko iskustva sa ovime i kako vama radi hotfile? Rapid mi uvek skida full brzinom nebitno da li skidam preko browsera ili fdm-a, ali poshto je prso sa linkovima odluchio sam da predjem na hotfile. Trenutno me smorio hotfile kada sam video da nema nikakve razlike u brzini pri skidanju sa free ili premium nalogom. Moze neko da pomogne? (btw, uzeo sam nalog na 6 meseci, ali ako mi ovako bude radilo non stop da li ima neki refund od strane hotfilea pa da ga batalim?:d )
Poslednja izmena: