Šta je novo?

problem (gmail) nepozeljna posta

euroman

Slavan
Učlanjen(a)
11.01.2007
Poena
305
Pozdrav
Od nedavno sam primetio da mi ljudi neodgovaraju na E-mail, pitam se zasto, igrom slucaja prijatelj mi kaze da e-mail-ove koje sam mu slao na njegovu "gmail" adresu su smestene u nepozeljnu postu. Tako sam proverio skoro sve e-mail-ove koje sam slao drugim ljudima i isto su mi potvrdili da ih "gmail" smesta u nepozeljnu postu.
veliko Zastooooo????????????????????????????????????????
Zasto se moja adresa vodi kao nepozeljna posta (isto gmail adresa)
????????????????????????????????????????????????????????

Da nije neko pritisnuo "Report spam" za neki od tvojih mailova? :d

Da nije neko pritisnuo "Report spam" za neki od tvojih mailova? :d

ma daj nezezjme nego znas li resenje??????????????
puko sam, ja ko budala cekam odgovore na moje poslate mail-ove, i mislim se sta je ovim ljudima odjednom, zasto neodgovaraju, kad ono s.....j.......lo......se nesto.

Ja imam drugi problem... Veoma često se Gmail mailovi odbijaju sa SezamPro-a kao spam. Ne po osnovu mail adrese nego po osnovu IP broja Gmail servera. Dešavalo mi se da nešto testiram i da moj sopstveni mail poslat na moju sopstvenu Sezam adresu bude vraćen kao spam. To mi se nije dešavalo sa drugim primaocima.

BTW, ja sve ljude koje imam u lokalnom address book-u držim i u address book-u na Gmailu. Takve mailove Gmail nikad ne proglašava za spam. Drugim rečima, za Gmail je vaš address book istovremeno i white list.

A najbezveznija stvar mi se desila nedavno... Pravio sam neki PHP script za slanje mailova i odjednom mi AVG javlja da je mail vraćen jerbo je moja IP adresa detektovana kao izvor bulk maila. Ja drž-ne daj, da vidim šta se dešava... A ono script ušao u petlju i moj sopstveni lokalni mail server (Mercury) odbacio moje sopstvene mailove kao spam.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno