Šta je novo?

Problem - dve tastature

presretach

Slavan
Učlanjen(a)
07.10.2008
Poena
360
Pozdrav,
imam tastaturu na laptopu koja me zeza i kupio sam danas Logitech bezicnu.
Hteo bi da onemogucim tastaturu na laptopu (ima neki spoj da sad ne tupim) i da koristim samo bezicnu.
Win 7 64 je u pitanju, pokusao sam u administratoru da je disejblujem ali opcija je onemogucena.
Programi koji blokiraju tastaturu mi ne odgovaraju jer bi blokirali (sigurno) i bezicnu tastaturu.

Idi u Device Manager i uninstal.

Kako da sprecim ponovno instaliranje? Uradim uninstal ali posle restarta ponovi sam instalira.

A da probaš da je fizični otkačiš? Tastature se često lako skidaju sa laptopa, otkačiš flat kabel sa ploče i vratiš tastaturu...

Kao sto kaze Spavac,lepo otkaci flet kabal i resio si problem...sa donje strane laptop-a imas obelezene srafove za skidanje tastature,takodje ih imas i ispod baterije...lepo ih sve odsrafis,otkacis flet kabal...posle sve lepo vratis i resio si problem....

Ako možeš disejbluj je u DM.Ako to ne upali otkači je.Sigurno ima tutarijal za rasklapanje tvog laptopa na YT.

A kad već to radiš, naruči sa neta za sitne novce ispravnu novu tastaturu i popravi taj laptop :)

Kako da sprecim ponovno instaliranje? Uradim uninstal ali posle restarta ponovi sam instalira.
lako,ides search ukucas gpedit.msc, otvorice se Local Group Policy Editor Capture 6.JPG
otvori na desnoj strani Turn Off Windows Update Device Driver Search Prompt idi Enabled i ok.

Nazad
Vrh Dno