Šta je novo?

problem dscaler i poruka o gresci

nikolans

Čuven
Učlanjen(a)
19.11.2003
Poena
604
Imam sledeci problem: Imam tv karticu "asus 7135" i koristim dscaler za gledanje. Program radi, ali se pri minimizaciji i maksimizaciji javlja poruka o gresci: error 80070057 in updateoverlay file c:\source ......... dscaler\other.cpp line 868. Znaci, kada hocu da vidim prozor (koji je minimizovan) prozor se pojavi sa zadrskom i prikaze sliku sa porukom o gresci. Probao sam da preinstaliram drajvere za graficku (radeon 7500le), drajvere za tv karticu, sta bi moglo to da bude? Sve ideje su dobrodosle

pozdrav

Jesi li probao da reinstaliraš dscaler? :D
Meni se dešavalo da posle nekog vremena program pobrljavi pa jednostavno prekopiram instalaciju programa koju držim u drugom folderu i koja je radila i onda sve radi OK.
Isto je ispisivao neki error o overlayu ali se ne sećam šta je pisalo.
Jel ti se to dešava od kad si instalirao program ili je kasnije počelo?
Probaj da skloniš intervideov program koji je došao uz karticu ako ga imaš instaliranog jer i on ume da zezne stvar. Ortak je morao da reinstalira windows jer su mu se potripovali dscaler i taj intervideo pa nije mogao uopšte da gleda TV.
Veoma čudne stvari se dešavaju... :crash:

probao sam da reinstaliram i dscaler i via 4 in 1 drajvere i drajvere za graficku, i uvek je bilo isto. Posle toga, nista nisam radio i problem je jednostavno nestao sam od sebe :trust:
hvala na savetima,
pozdrav

ps. nemam intervideo software, sve je instalirano na taze windows

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno