Šta je novo?

Problem (downclock?)

Midgard

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
649
nesto jako cudno mi se desava,post screen pri paljenu prikazuje da imam 3.4ghz,win prijavljuje da imam 3.4ghz,ali zato nista od 3rd_party_softwera ne prijavljuje da radi na tom clocku,niti radi na tom clocku vec na 802 koliko prijavljuje i CPUz.pokrenut Prime,CPU ostaje na 802,CNQ ugasen...Load setup defaults,fleshovan bios,vadjeno/vraceno sve sa ploce...ne pomaze.ima neko neku ideju ? :D

Prilozi

• problem.jpg
    problem.jpg
    323.6 KB · Pregleda: 71
Poslednja izmena:
Hahaha, minut i 25s za superPi, morao sam da se nasmejem :D

Sad ozbiljno, jesi probao da rucno namestis mnozioc u biosu? Da ti nije nekako ostao zakucan na 4? Probaj da ga rucno stavis na, valjda 17, koliko je default za tvoj procesor..

Ako u posu, a kako vidim i Windows vidi 3.4 GHz a ti si siguran da ti je revizija jezgra C3 kao što si napisao u konfiguraciji onda mi ti nešto smrdi CPU Z koji pokazuje da ti je revizija jezgra C2 (ili si se ti zbunio kad si kucao mašinu), ja bih pokušao da skinem novi CPUZ i AMD Over Drive da vidim šta kaže.

ostao je C3 u moja masina,nije update-ovano, kad smo radili testove neke (link )

trenutno je C2 zaboden u plocu,cekam da mi se vrati flash pa da probam downgrade bios-a :)

I shta si uradio? Shto ne donesesh u servis mashinu da proverimo procesor na drugoj plochi?

problem resen spustanjem biosa na verziju 1403 :D

Nazad
Vrh Dno