Šta je novo?

Problem Dota 2

stale96

Poštovan
Učlanjen(a)
15.07.2014
Poena
69
Pozdrav, skoro sam napravio acc na steam, i poceo da igram Dota 2, ali ne mogu da dodam ni jednog prijatelja na Steamu da bih mogao sa njim da igram zajedno. Vec sat vreme guglam i nikako da dodjem do resenja. Moze pomoca malo?
Administraciji: Brisem temu cim nadjem resenje ne prebacujete u Dota 2 temu jer slabo ljudi gledaju.

To je nova izmena na steamu, ako ne potrosis 5 dolara/eura za kupovinu igara ili na mikrotransakcije ne mozes da dodajes prijatelje. To je samo jedna od novina, ima i drugih ali te nisu toliko bitne kao ova.

EDIT: mislim da tebe ljudi i dalje mogu dodavati (nije bilo poemna da je i to blokirano niti vidim razloga da bi to blokirali), tako reci drugarima da te oni dodaju.

Poslednja izmena:
Tako je, opet ne mora biti kupovina igre na steamu, mozes kupiti i iteme u doti bitno je samo da je potroseno tih 5 eura na nesto sa steama.
Ono sto jos ni meni nije jasno da li bi to ukljucivalo i kupovinu i retail igre koju ces registrovati na steamu, npr. kupis gta 5 u radnji za vise od 5 eur i povezes ga na svoj profil i onda mozes da dodajes prijatelje.

Ako se ne varam svako bilo ko drugi tebe moze dodati, tj oni koji ispunjavaju kriterijum.
Drugi nacin ti nekog da dodas u party u samoj igri je sledeci. Napravis chat kanal, to radis tako sto kliknes na ikonicu krstica cim udjes u igru, nalazi se sa desne strane ispod tvog imena i broja partija. Kazes ime chat kanala drugaru on tu joinuje, videces ga sa desne strane u chat kanalu, zatim desni klik na njegovo ime i izaberes invite to party.
Mislim da je ovo najjednostavniji metod bez dodavanja prijatelja.
Lakse je ako kreiras custom game pa mu samo das ime custom gamea da on udje i tu napravite party (desnki klik add to party), ali onda morate napusitti taj custom game vam tu nece uci ljudi da igraju. Ovako ako imate vas chat kanal uvek ce vam biti aktiviran cim udjete u igru pa mozete odmah da napravite party svaki sledeci put.

EDIT: nije desni klik veci levi klik na ime za opcije

Poslednja izmena:
Ako se ne varam svako bilo ko drugi tebe moze dodati, tj oni koji ispunjavaju kriterijum.
Drugi nacin ti nekog da dodas u party u samoj igri je sledeci. Napravis chat kanal, to radis tako sto kliknes na ikonicu krstica cim udjes u igru, nalazi se sa desne strane ispod tvog imena i broja partija. Kazes ime chat kanala drugaru on tu joinuje, videces ga sa desne strane u chat kanalu, zatim desni klik na njegovo ime i izaberes invite to party.
Mislim da je ovo najjednostavniji metod bez dodavanja prijatelja.
Lakse je ako kreiras custom game pa mu samo das ime custom gamea da on udje i tu napravite party (desnki klik add to party), ali onda morate napusitti taj custom game vam tu nece uci ljudi da igraju. Ovako ako imate vas chat kanal uvek ce vam biti aktiviran cim udjete u igru pa mozete odmah da napravite party svaki sledeci put.

EDIT: nije desni klik veci levi klik na ime za opcije
hvala pomogao si mi mnogo :D

Np, moguce da ce oni ovaj sistem menjati u buducnosti jer iskreno cini mi se previse retstriktivnim za dobro koje donosi

Nazad
Vrh Dno