Šta je novo?

Problem: crn ekran u sred igre?

xcentric

Cenjen
Učlanjen(a)
04.12.2010
Poena
169
Pre dvadesetak dana sam igrao Battlefield 3 i desavalo mi se potpuno random da igra zamrzne,pojavi se crn ekran i jedini lek je restart racunara,posle toga sam prelazio Darksiders I i sve je bilo ok. Sada sam instalirao Call of Duty Modern Warfare 3. Odigrao sam prvu misiju i na pocetku ucitavanja druge zamrzlo,restartovao sam racunar presao drugu misiju na ucitavanju trece opet isto...😡 Zna li neko u cemu je problem? Konfiguraciju imate u "Moja masina"...

Mozda graficka pregreva, proveri njen kuler.
Imao sam takve simptome, posle ciscenja sve radi ok.

Graficka je nova,nije stara ni mesec dana,nije pregrevanje i temperature su i vise nego ok.

Crn ekran u sred igre.
A da nisi pogino? :d

@djordje29 To se meni ne moze desiti...,)😀

@smith_bre Pa po kom osnovu da reklamiram karticu koja radi bez ikakvih problema u programima i u ostalim igrama (skyrim,darksiders,dirt 3) samo u Battlefield 3 i MW3 mi se javio doticni problem. Da li se mozda nekom jos desavalo nesto slicno?

Pricam ti iz licnog iskustva, ako hoces jos neko misljenje postavi pitanje u podforumu servis.
Inace simptomi koje si rekao vezuju se za gpu. Kad nosis grafiku na reklamaciju, reci sta ti se desava. Ako mozes pozajmi grafiku da probas te igre u kojima ti se javlja problem, ako radi na njima, pravac servis.

Probaj da Update-uješ drivere za grafičku. Imam istu grafičku (HD6850) i BF3 i MW3 rade extra.

Nazad
Vrh Dno