Imam par problema sa novom masinom koju sam upravo sklopio, naime radi se o ploci ASUS A7V333 i procesor AMD Athlon XP 1800+ (otkljucan), od ostalih komponenti tu je jos 256Mb DDR Kingston PC2100, grafika MSI GF2 Ti PRO-VT (MS8836) ViVo, HDD Quantum 40Gb na 5400, DVD Pioneer 116, CD-RW TEAC 24x10x40 i sve to upakovano u CHIEFTEC DA-01W kuciste od 340W.
Problemi su sledeci:
Prvo kada sam sve povezao i setovao voltazu procesora na 1.75 on mi je pokazivao voltazu 2.1, zatim sam spustio na 1.7 a on je radio na 2.0 i grejao se kao lud (do ulaska u windows temperatura se digla na 82 stepena), zatim je usledio jedan eksperiment sa dzamperima na ploci jer sam ih setovao po necim sto uopste i nepostoji u knjizici koja je dosla uz plocu i pokazivao mi je u biosu voltazu od 1.5, a stvarna voltaza je bila 1.79.
Drugo napon od +12v kod mene je +13 pa i vise.
Trece graficka MSI mi radi u 1x AGP modu i nikako nemogu da je nateram da radi u 4x AGP modu.
Cetvrto kod rezanja CD-a sa hard diska read buffer varira od 100% do 2%, a recorder buffer level mi varira od 60% do 8% za svo vreme snimanja.
Molim vas ako neko zna resenje ovih problema neka mi odgovori na mail:
[email protected]
Unapred hvala!
Problemi su sledeci:
Prvo kada sam sve povezao i setovao voltazu procesora na 1.75 on mi je pokazivao voltazu 2.1, zatim sam spustio na 1.7 a on je radio na 2.0 i grejao se kao lud (do ulaska u windows temperatura se digla na 82 stepena), zatim je usledio jedan eksperiment sa dzamperima na ploci jer sam ih setovao po necim sto uopste i nepostoji u knjizici koja je dosla uz plocu i pokazivao mi je u biosu voltazu od 1.5, a stvarna voltaza je bila 1.79.
Drugo napon od +12v kod mene je +13 pa i vise.
Trece graficka MSI mi radi u 1x AGP modu i nikako nemogu da je nateram da radi u 4x AGP modu.
Cetvrto kod rezanja CD-a sa hard diska read buffer varira od 100% do 2%, a recorder buffer level mi varira od 60% do 8% za svo vreme snimanja.
Molim vas ako neko zna resenje ovih problema neka mi odgovori na mail:
[email protected]
Unapred hvala!